Merhaba kızlar bende doğum hikayemi buraya yazmak için sabırsızlanıyodum 😊
12 yaşında geçirdiğim oval kist ameliyatı yüzünden yumurtalıklarım yarımdı gittiğim her doktor %1 ihtimalle normal yoldan hamile kalırsın demişti 😑 aşırı derecede çocuklara düşkündüm komşularımızın çocuklarına falan bakardım hep Allahtan ümit kesilmez hep dua ettim evlendiğim zaman anne olabilmek için geçen sene temmuz ayında evlendim o ay hamile kaldim o kadar güzel o kadar kusursuz bi duyguyduki benim için nasıl anlatılır bilmiyorum 😄 eşimde bende öğrenince çok ağlamıştık 🌼 hamileliğimin ilk 3 ayı yatarak geçti hiç bir şekilde iş yapamadım ve ne yersem kusuyordum biraz şanslıydım kendi annemle yaşıyordum evin ilk torunu olucaktı ve 9 ay boyunca yerden bi çöp kaldırmadım tehlikem falan yoktu ama 9 ay boyunca kustum 30 haftalıkken bebeğim erken döndü normal doğum istiyodum ve bu beni baya mutlu etmişti ama sancılarım çoktu habire acile gidiyodum 38 hafta olunca günlük ntsye bağlanmaya başladım herşey normaldi ama tam 39 hafta gittiğimde yani bu perşembe bezelyemin kalp atışları çok yavaş çıktı doktorumu tedirgin etti bu durum açılmam vardı 3 bucuk cm ama bebegimi zorlaya bilirdi bu durum doktorum öyle söyledi normal doğum yapamazdım o an çok korktum ona bişey olucak diye istediğim düşündüğüm şeyler bi anda bi kenara atıldı ve 1 saat içinde ameliyat oldum genel istedim saat 14.00 ameliyathanedeydim kalp atışlarım korkudan çok düşmüştü yarim saat beklediler düzelmesini sonra bayılttılar saat 15.48 de bezelyem dünyaya geldi yatağıma geçtiğimde karnımdaki boşluğu hissettim hemen 9 ay boyunca aynı bedeni paylaştığım kuzum artık kollarımı doldurmuştu biraz garip hissettim kokusu teni o kadar kusursuzduki bi süre en ince ayrıntısına kadar inceledim bezelyemi mükemmel bi duyguydu bu ertesi gün evimize geldik sancılarim biraz fazla ama onu kollarıma alınca herşey geçiyor biraz uzun oldu Hakkınızı Helal Edin Kızlar 🙋♀️ son olarak bişey söyliyim bazen herşey istediğimiz gibi olmuyor sezeryan yada normal doğum ikisininde bi önemi yok bebeklerimiz saglıklı olsunlar bu yetmeli hepiniz İnşAllah bebeklerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız Allaha emanet olun kızlar 👪💙