defnemila ay bunu duyduğuma sevndm ve asla abartı gelmedi yaşayan anlar ancak 😒artk korkulrm olmuş hayatım boyunca kusucm diye😂bütün yemeklerden tiksniyorum koku hassasiyetm azaldığı halde hala et kokusu pişerken kusturuyor allah bize sabır versn

Gmze23 faydası yok diyemem tabi kusma ve bulantıyı azaltıyor ama asla geçirmiyor sıfıra indirmyr ilaç bile etki etmiyor ne işter anlamadm gitti çok garip bir durum dizilerde öğrenene kdr kusarlardı dalga geçerdm 🤣şimdi benm geçmeyen kusmalarm var

Melodixxx bebeğin başı baskı yaktıkça bulantın olur demişti doktorum. Zaten kusmaya yer arıyordum tam oldu oda 😂😂 prilam bulabildiğin kadar al canım bence suan çoğu eczane de yok 🤦‍♀️🤦‍♀️

Deletedmom191 ay canım böyle bişeyi değil kendine düşmanına bile dileme çok zor yaşamayana ldr güler geçerdm ama şimdi anlıyrm ne kdr zor oldğunu varsın 100 kiloya kdr çık olsun sen ve bebeğin sağlıklı olsun da kilo verilir gider 🌹

Minik-mucizem123 bebeğin başı sıkıştıyorsa zaten bu saatten sonra benmde geçmeyeceği kesnleşti😂prilam içinde benim elimdkler bitene kdr abime yazdırdım abim doktor eczacılrla konşmuş etmş anck bir paket bulablmş idare et buldklrı an elime ulaştırcklar sana getrcm dedi

Melodixxx Canım 30 haftanın içindeyim halen kusmalarim devam ediyor mide acı suyu kusuyorum her sabah boğazım tahriş olmuş artık 🤷 gece bile kusuyorum artık dogursamda kurtulsam diyorum doğumdan sonrada mi kusma yaşayan oluyomus bunu ilk defa duydum korktum şimdi 🤔😣

Melodixxx ay iyi bari canım. Prilam hayat kurtarıyor. Gerçi bazen kusacaksan ne içersen iç gene de kusuyorsun ama olsun bi nebze de olsa hafifletiyor😂😂😂

Deletedmom378 sorma ya ama yşnede en iyisi sabah kusması mide boş en azndn can yaksada en azndn yediğindn tiksnmiyrsn valla bir hafta fln kdr devm eden olmş bunu duynca heptn korktm çünkü bende zaten artk geçmeyck diye inanıyordum

suzan_26 oy ölürüm sağ salim doğsunda öpe öpe kızartırım o zmn❤️😍

Minik-mucizem123 aynen öyle o An kusacağın varsa ne yaparsan yap asla faydası yok ama yşnede birz olsn azaltıyor etkisi yok sanıp 14. Haftamda içmedm öğlene doğru bir bastırdı hani insan o kdr üst üste kusacğını ölse tahmn edemez seriye bağlamştm 5.sndn sonra hemen ilacı içmiştm bşr daha da tövbe ettm bırakmadm melisamom geçen bıraktı o da kusmaya başladı tekrar içiyor şuan😂

Melodixxx ay evet bıraktım demişti deniyordu en son kötü oldu demek ki😂😂 bizim bünyeler sanırım prilam a bagımlı oldu 😂😂😂😂 ilk haftalar kusmakta kolaydı şimdi 37 de kusuyorum karnım çok kötü oluyor bitse bi an önce ama çok zor ben doğumdan sonra da kusarım😂😂😂😂😂😂