suzan_26 😒bnmde midem delikmiş gibi hissedyrm artk kusunca o yakıcı asit delip geçiyor ama bişey yiyince sindiremiyor atıyor ne iştr anlamadm gitti

Mom9272 En son 35+5 de 2400 dü 49 cm di şuan 38+3 Yarın kontrolüm var bakalım ne kadar olmuş ama bebek alıyor sıkıntı yok👍😊

Mom9272 sorma benmkide anlamıyor ama allahtn kızı yaşamış 4 5 ay çekmiş fln ne zmn sorsa hala kusuyrm diyorm ben öyle bşy görmedm bi kızım bi sen anlamadm gitti diyor ama kızının da geçmiş benim geçeceğede benzemiyor😂

Melodixxx işte o hormonun seviyesi ile alakalı, yani senin bebeğinin plasentası ile bir baskasının bebeğin plesentası aynı derecede hormon salgılamaz. Bazılarda betahcg düşük çıkar bazılarında yüksek. Kendinizi kıyaslamayın

1. Ayimdayim hala kusuyorum hiç ilaç kullanmadım ilaçlara bile hiç inancım yoktu hiç kullanmadım 😂

suzan_26 bende 20 e kdr almadm verdiğim kiloları almştm ama bugn tartndm 4 kilo almşm o kdr hızlı aldğıma çok şaşırdm beskenmemde değişiklk yok aksine havalar ısındımı ne oldu kusmam bulantım hepten arttı o kilolar nerdn geldi çok şaşkınm