hifaninannesii canım ne güzel eşin yanında durmuş boşver kaç tane çocuğun olacak Bıraksınlar da Bi zahmet sen koy ismini erkenden ismini netleştir bu ismi diye söyle ben öyle yaptım kimseye fırsat vermedim hemen koydum ismini sorana söyledim.

koyima ben koyimadim hic şimdida duşunmyorum karşi gidyorum hemen kimse benim çocuma isim seçemes ben 9 ay karnimda buyutcam sonra kayinanamin anesi babasinin isim vericek . ben kocaminda karşi gidyorum 😂ikiz beklyorus onunda koyimasini izin vermyorum kayinana kimki isim seçsin 😁😁😁😁

ama eşin da oyile dediysa beraber bulun guzel isim zorunda degilsi koyimaya 😚

hifaninannesii benimde babam dedemin adını koymam için laf atıp duruyor ama ben istemiyorum. Çünkü dedemin adından baba tarafında o kadar çok ki nerdeyse 6-7 kişi koymuş. Bende koymak zorunda değilim dedim. En son dedenin adı olmazsa günahı boynuna falan dedi umursamadım sonuçta günahlık bir durum yok kendi çocuğuma kendi istediğimiz isimleri koymak en doğal hakkımıza yani. Ben Özgün eşim Eymen istedi öyle karar verdik Özgün Eymen olacak Allah izin verirse 🥰 o yüzden hiç takma ya hiçbir zorunluluğun yok eşinde sana destek olmuş ne güzel. Sultan adı da kötü değil ona bakarsan hani olabilir yanına birde kendin bir isim uydurursun o şekilde de olabilir ama zorunluluğun yok

hifaninannesii işte kaynana her yerde kendini belli ediyor benimki daha 45 yasında ama yaşlandıgında değişirmi bilmiyorum 🙈😃eşinde cok zorlamıyosa sende duymamazlıktan gel canım çevre etkisi cok oluyo böle durumlarda

hifaninannesii ya senin de çocuğun sonuçta senin de hakkın hakkımı helal etmem de psikolojik baskı yap😂😂

Bence kendi içine sinen bir isim bul. Sonra kayınvalidene ben bekarligimdan beri kızım olursa bu ismi koyarım diye hayal etmiştim anneciğim de. O da anlar inşallah yani🙂

Nesslihan ilkini istediniz koydum ikinciyi de musaadenizle artik annesi olarak kendim koycam dersin 😂 ikincide bahanen olur

hifaninannesii ben de eşim de babamizi kaybetmemize rağmen eşim de ben de istemiyoruz isimlerini koymayı , kimse de bu şekilde baskı yapamaz yorum da yapmamalı bence , ben ismini kullanamam şahsen anne baba ismi koyulunca , o yüzden kimse alınmasın .. geçen kayinvalidem diyo ki hemşirelere soyle de babanın(benim kendi) adini göbek adı olarak koysunlar dedi , o nerden çıktı dedim e anlamı güzel Kuran’da da geçiyor falan dedi , güzel düşünce ama tesekkur ederim ben eşime haksızlık yapamam ne onunki ne benimki dedim sen bilirsin dedi sustu , hiç hoşlanmıyorum böyle karisilmasina

Deryaaygrn aramız iyi gercekten arkadaş gibiyiz şimdi o da koyma filan diyo ama söyledi bi kere koymasam bu sefer icim rahat etmez diyorum gerçekten aynı şeyleri yaşamışız bakalım benim aonuc nolacak çok merak ediyorum🙈

hifaninannesii b

hifaninannesii bırak konuşsunlar sen kafana göre takıl benim kaynanamda zamanında dedi bende kızım olursa annemle senin ismini koyarım severken anneminkini söverken senin ismini söylerim dedim 🤣 konu tartışmaya kapandı 🤣🤣🤣

Aynı şey benim de başımdaydı daha cinsiyet belli olmadan isim konuldu. Benim de ilk çocuğum. Herkese emir Ali diyorlardı . Gerçekten bebeğim erkek olacak. Eşime ailen bize danışmadan çocuğun ismini koymuş herkese söylüyorlar dedim. Eşimin de gönlü var gibiydi. Kaynanam yine bir gün akrabasına emir Ali derken çocuğumun adı emir Ali olmayacak herkese öyle söyleyip durmayın dedim. Biraz bozuldu ama bir daha tekrarlanmadi. Konu açıldığı zaman bebek olarak konuşuyorlar. Şimdi de Aras ismini düşünüyoruz oglusuma.

Nesslihan sorma ya doktor kız büyük ihtimalle dedi degisecegini düşünmüyorum ama hazirlik yapmayin dedi yarin kontrolümüz var kaynanam belki kız değıldır de erkektir deyip eşinin ismini söylüyo😂🤣kaćış yok hiç bi şekilde yani