hifaninannesii bu büyüklerin ismini koydurma merakınıda anlamıyorum. Hayır hele yaşayan birinin ismini koymayı hiç anlamıyorum. Çocuk senin canım. Babasıyla sen ne istiyosanız onu koyun. Duymazdan gelin.
Ah şu isim meselesi
Canım ilk adına sultan koy madem , ikinci ismi de sen sec gönülleri olsun .Sen seslenirken senin koydugun isimle seslenirsin.
hifaninannesii kayınvalidenin tavrı hoşuna gitmediği için istemiyorsun gibi geldi bana ismi kötü bulduğun için değil de☺️ aklında isimler var mıydı peki
hifaninannesii Canım benim kaynana da hiç bişeye karışmaz gibi gösterir kendini ama eşimin teyzeleri annemizin adını koy vs gibi söylediler yani eşimin ananesinin. Üstelik kızımızın adını cinsiyetini ögrendigimiz ay koyduk yani bi ismi var isim arayışında degiliz. Şükür ki eşim beni muhattap etmez kendisi karşı böyle şeylere karşı olmasa da ben agzının payını verirdim. Cok istiyolarsa doğurup koysunlar isim ya alla alla 🤷♀️😂😂
Emri vaki yapildiginda koycaksamda koymak istemiyorum ben sizdede oyle bi durum söz konusu oldu gbi hissettim😁 esim koymak zorunda degilsin dedi kismini sür isim bul biran once 😅
hifaninannesii en sinir olduğum konular bunlar ya bundan 20 yıl sonrasını düşünmeleri gerekir bir de bu çiftlerin verebileceği bir karar bence her iki ailenin de bu konuda beklentisinin olması çok abes bebce
hifaninannesii benim kayınvalidenin adı da sultan ve oldum olası hiç sultan ismini sevmiyorum o yüzden başka isim koyucam eşimde istemiyo🙈eğer sen koymak istiyosan yanına bi isimle koyabilirsin ama istemiyosan da zorlama derim 😬
DamlaNur29 benimkide her konuda arkadaş gibidir ama isim konusunda beklemediğim bi tavır sergiledi etraftakiler de soruyomus bizimki anne ismi kullandi seninkide sultan koyar artik diye
Nesslihan eşim daha ben hamile kalmadan kızım olursa hifa koyacam diyodu azra ismi de hoşuma gidiyo bu fikir sunuldugundan beri isim arayışını da bıraktımhaliyle insanın icinden gelmiyo
Aslihansan benim de aklımdan geçmezdi de kendisi sununca insan tereddütte kalıyo haliyle
songul_onur kesinlikle öyle yaaa annem de hic karismazdi torunlarinin isimlerine bazen yengemle sorardik şu isim güzelmi diye anne babası şeçmeli derdi
muallim6anne iki ismi kullanıp seslenmem lazım yoksa bu kes ömür boyu surat yapilmazmı yada icten içe üzülür🙄
Mrvkckk hangi isimi koyacaksın bana da fikir olur belki
hifaninannesii Ya boşver sene , ilk göz ağrın olacak , kime ne ! Bu kadar ince düşünmeye gerek yok. Zaten senin için ince düşünseler kv o şekilde konuşmaz. Şahsen kesinlikle ben koymam, zaten en başta eşim istemez. Gönlünden ne geçiyorsa onu yap. Önceliğin sen, bebeğin, eşin. Gerisi yalan. Kendini de anlamsız olaylar için üzme, stres bize gelmiyor 🍀🍀🍀
AysaRuzgar Kesinlikle katılıyorum.
hifaninannesii eşini kırmak istemezken sen üzülüyorsun hamile olan sensin her ağrıyı acıyı çeken sensin kimseye karışmaz kendi istediğini koy
hifaninannesii Hifâ Sultan da güzel geliyor kulağa 🌸 ama eğer hoşuna gitmiyorsa sultan adını koymak istemiyorsan eşinle konuş o söylesin annesine ben başka isim koyacam falan dife kendisini öne sürsün. Diğer çocuklarda koyarız diyip geçiştirebilirsiniz ☺️
hifaninannesii yani sende haklısın kayınvaliden biraz anlayışsızlık yapmış sanki 😬 bıraksalar da herkes istediği ismi koysa. Kayınvalidenizi seviyosanız aranız da iyiyse iki isim koyun en azından ikinci isimle seslenirsiniz en azından sizin de istediğiniz olur onların da.
hifaninannesii Yani eşini kırmamak için de çocuğunun ismini koydurma bence kimseye.
Ah yazdıklarını birebir yasadim biliyor musun? Bizim burda adettir herkes once erkek tarafinin anne baba adını koyar dedi. Ama sadece 1 kez söyledi bunu. Eşimde seninki gibi istersen koymayız dedi. Bir de hamilelik yüzünden o kadar nefret ediyordum ki kayinvalidemden. Niye onun adını koyacakmışım diye kendi kendimi yiyordum. 🤦♀️ ve şimdi kızımın adını inşallah Emine Nisa koymayı düşünüyoruz 😂 alıştım da bu duruma 🤷♀️ buyuk ihtimalle sende ayni olacaksin. Basta hic istemeyip amaann ucunda ölüm yok diyeceksin. Annemin her zaman söylediği birşey var. Isim bir boncuktur diye. Sen koy kalp kırma. Bi isim yüzünden aranızın kötü olmasına değmez dedi hep. Annemden bile nefret etmeye başlamıştım beni desteklemedi diye. Ama şimdi bakıyorum da gereksiz yere kurmuşum kendimi. Karar senin. Simdi adi konulacağı için o kadar mutlu ki. Iyi ki o zaman isim yüzünden tartışmamışım. Çok istemiyorsan da uygun dille anlatırsın. Eski isim istemiyorum diye.