Zemine11 ben daha teslim almadım canım bugün verdim siparişi hemen tamamladı bayan sen yinede konuş ilk önce aciliyetini belirt ki hemen yollasınlar😊
İsimli hastane çıkışı 🌈
Zemine11 ha birde sayfada olmayan çok model var mesaj attığınızda diğer modelleride gönderir ben o şekilde seçtim karar verdim
Zemine11 betüsün hediyelikleri diye instagram da Bi sayfa var ben beğenerek takip ediyorum Bi bakın derim 🥰
Zemine11 ay inşallah sende tek duamız bu olsun sağlıklıca kurtulalım🙏🙏🙏🙏
Zemine11 bende ne güzel duygular böyle allah işinizi rast getirsin sizinde bu arada yarın kargoya verecekmiş bayan benim ürünü yani 1 günde bitirip kargoya veriyor sorun olmazsa😊🙏
Zemine11 ne emek rica ederim herşey masraf olunca bu dönemde insan uygununu araştırıyor☺️ Sizin kesenizede faydam olursa çok sevinirim🥰 allah sizinde kalbinize göre versin🙏
Zemine11 bende uniquen yaptirdim ikiz bebeklerime 180den 130 a dustu cok begendim yerini zamaninda da [geldi]
Zemine11 amin canım sende inşallah biran önce sağlıklıca bebeğine kavuşursun☺️🙏
Zemine11
Şapka eldiven tulum 65 TL
Yastık ve nohut battaniye 65+60 =190 TL di.nakış olarak hem güzel hemde uygun yapan yeri araştırdıktan sonra en uygun burası geldi yaptırdım
Zemine11 instagramdan https://instagram.com/beycey_tasarim?igshid=xmj1d125unan Sayfasına yaptırdım. %100 pamuktu ve piyasadaki çoğu sayfadan daha uygundu fiyatı. Bakmanı öneririm ☺️
Zemine11 gözdehobisus var tavşanlı tulum yaptirdim
burcu-dalkiran1 mali kumaşı nasildi acaba bende sadece ani olarak kalıcak diye istiyorum yüksek lara vermeye gerek yok yüzde yüz pamuk olması yeterli yıkanınca falan nasildi acaba ona gore sipariş vericem
Bende isimli tulum yaptırmak istiyorum 3lu olanlardan ama önerebilceginiz var mı acaba ? 10lu hastane çıkışı almıştım daha önce bu fiyatları bilseydim kesinlikle isme özel yaptırırdim 😊
Neclanur daha yikamadim ama yumuşacık pamuklu kumaşı var