Zemine11 ben daha teslim almadım canım bugün verdim siparişi hemen tamamladı bayan sen yinede konuş ilk önce aciliyetini belirt ki hemen yollasınlar😊

vrndozlem sağol cnm bende senin gibi düşünüyorum alınmadı gereken bir çok şey var onları tamamlarız tutumlu olmak iyidir çok sağol bit avazda doğur inş😃😘

Zemine11 ha birde sayfada olmayan çok model var mesaj attığınızda diğer modelleride gönderir ben o şekilde seçtim karar verdim

Zemine11 betüsün hediyelikleri diye instagram da Bi sayfa var ben beğenerek takip ediyorum Bi bakın derim 🥰

Zemine11 bende ne güzel duygular böyle allah işinizi rast getirsin sizinde bu arada yarın kargoya verecekmiş bayan benim ürünü yani 1 günde bitirip kargoya veriyor sorun olmazsa😊🙏

vrndozlem çok sağol yarında ben iletişime geçeyim instagram kullanmıyorum ben sosyal medya kullanmayı sevmiyorum o yüzden yarın iletişime geçeyim bir An önce sipariş vereyim de gelsin inş Rabbim güzel gönlüne göre versin

Zemine11 ne emek rica ederim herşey masraf olunca bu dönemde insan uygununu araştırıyor☺️ Sizin kesenizede faydam olursa çok sevinirim🥰 allah sizinde kalbinize göre versin🙏

Zemine11 bende uniquen yaptirdim ikiz bebeklerime 180den 130 a dustu cok begendim yerini zamaninda da [geldi]

Zemine11 amin canım sende inşallah biran önce sağlıklıca bebeğine kavuşursun☺️🙏

Zemine11
            Şapka eldiven tulum 65 TL
            Yastık ve nohut battaniye 65+60 =190 TL di.nakış olarak hem güzel hemde uygun yapan yeri araştırdıktan sonra en uygun burası geldi yaptırdım

Zemine11 merhaba nakis sepeti sitesinden yaptırdım kumaş dokusu ve işlemeleri harika ilgidende çok memnun kaldık

Nurduy 180’e yaptırıyorum kuzum o sayfada 220 demişti başka siteden sipariş verdim

burcu-dalkiran1 mali kumaşı nasildi acaba bende sadece ani olarak kalıcak diye istiyorum yüksek lara vermeye gerek yok yüzde yüz pamuk olması yeterli yıkanınca falan nasildi acaba ona gore sipariş vericem

Bende isimli tulum yaptırmak istiyorum 3lu olanlardan ama önerebilceginiz var mı acaba ? 10lu hastane çıkışı almıştım daha önce bu fiyatları bilseydim kesinlikle isme özel yaptırırdim 😊