Önereceğiniz site var mı arkadaşlar memnun kaldığınız
İsimli hastane çıkışı 🌈
Canım ben uniqon dan yaptırdım çokta memnun kaldım, minikonsept tede eltim yaptırdı nakışlı oda cok memnun kaldı
tiniminianne sağol canım
Zemine11 ben sadece fotoğraf çekimi için tulum bere eldiven yaptırdım 50 TL ye Instagram’da serminin_nakisdunyasii tavsiye ederim
Zemine11 uniqon kesinlikle
Çok sağolun arkadaşlar
Bende uniqondan yaptırdım yumuşacık mükemmel tavsiye ederim
11 parça organik sertifikalı. İsim desenini kendin seçiyorsun yüzlerce seçenek var. 195 tl. Hediye olarakta müslin örtü yollamışlardı üzerinde ayların bulunduğj
https://hizliresim.com/kHopxS Ben bundan yaptırıyorum çok güzele benziyor tavsiye ederim 😇
Siz gecen gün Uniqon a fiyatları cok yükseltti demiştiniz sanırım keşke ındirimdeyken yaptırma fırsatınız olsaydı. Bende diğer arkadaşlar gibi Uniqon önereceğim. Veya nakışlı isterseniz Aysena tasarım
Zemine11 instagram da zeynoca nakış diye sayfadan fiyatı 150 tl çok güzel işçiliği var ben çok memnun kaldım burada da herkese tavsiye ettim
Zemine11 cnm ingtagramda mücize minikler sayfası var hastane cıkısı yapıyor cok guzel ben cekım için tulum yaptırmıstım yastıgıyla beraber cok memnunum nasıpse 1ay sonra gıydırıcem 🥰 o sayfaya bakabılırsın
Oliviatasarım dan yaptırdım aşırı kumaşı kalıtelı bayıldım ben ve uygunda resım atamıyorum bılsem atardım 😍
Ben yiğenime rokokoevinden yaptırdım biraz pahalı ama bu takımlarda kesinlikle en güzeli rokoko işlemeli ve çok kaliteli
[bilinmeyen] zeyneptasarimm canım
[bilinmeyen] bende uniqondan söyledim bakalım nasıl gelecek ☺️