Canım ben uniqon dan yaptırdım çokta memnun kaldım, minikonsept tede eltim yaptırdı nakışlı oda cok memnun kaldı

Zemine11 ben instagramdan tugbakugu ya yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kumaşı baskı kalitesi mükemmel sayfasından bakabilirsin

11 parça organik sertifikalı. İsim desenini kendin seçiyorsun yüzlerce seçenek var. 195 tl. Hediye olarakta müslin örtü yollamışlardı üzerinde ayların bulunduğj

Siz gecen gün Uniqon a fiyatları cok yükseltti demiştiniz sanırım keşke ındirimdeyken yaptırma fırsatınız olsaydı. Bende diğer arkadaşlar gibi Uniqon önereceğim. Veya nakışlı isterseniz Aysena tasarım

Zemine11 instagram da zeynoca nakış diye sayfadan fiyatı 150 tl çok güzel işçiliği var ben çok memnun kaldım burada da herkese tavsiye ettim

Zemine11 cnm ingtagramda mücize minikler sayfası var hastane cıkısı yapıyor cok guzel ben cekım için tulum yaptırmıstım yastıgıyla beraber cok memnunum nasıpse 1ay sonra gıydırıcem 🥰 o sayfaya bakabılırsın

Oliviatasarım dan yaptırdım aşırı kumaşı kalıtelı bayıldım ben ve uygunda resım atamıyorum bılsem atardım 😍

Ben yiğenime rokokoevinden yaptırdım biraz pahalı ama bu takımlarda kesinlikle en güzeli rokoko işlemeli ve çok kaliteli

[bilinmeyen] bende uniqondan söyledim bakalım nasıl gelecek ☺️