Kızınıza ne isim koyacaksınız 🐣
yumukeller bende alya koymak istiyorum nasipse cok guzel bir isim 😍
sibeell24 ben pek istemesemde eşimle anlaşmıştık kız olursa onun istediği isim Hilal olacak erkek olursa ben Bartu istiyordum o olacak kızımız oluyor inşallah yani Hilal gibi şu an vazgeçmiyor çünkü 🙈
İpek ilda istiyorm 18.haftadaym ikizler burcuym fikrim degisr sanirim😁
sibeell24 Meryem ela ❤️
Elif Umay olicak inşallah 🤲💕
Zelhaa evet anlami falanda güzel Asya’nın pek bı anlami yok ama ben kendmi bildim bileli bigün kızım olursa adini Asya koyacam dedim. Eşimde Alya diye tutturdu çok benzer olmasa ikisinide koyacaz oda olmuyor ckamadim işin içinden 🤷😂
sibeell24 oğlum olacak ama kızım olsa ilk baştan kararımız belli olurdu MİSLİNA💓belki fikir olur canm
Zhrark MİSLİNA 😇🤗ÇOK GÜZEL DÜŞÜN BENCE OĞLUM OLACAK AMA KIZIM OLSA NET BU OLACAK TI😔
Ilk kızım ikra elif simdi de 2. kızıma gebeyim rüyamda ilay gördüm ama eşim ayşe miray diyor 🤔
yumukeller bence iki isim güzel olmuyo ya ecrin alya dusundum sonra dedim kimse iki isim kullanmaz die alyayi sectim bence cok guzel isim anlamida öle 😊
TTucett canım birçok anlamı çıkıyor aslında tanrıça olarak bilmiyordum eşim çok istiyor bu ismi söylemem lazım böylese anlamı tabiki
Ayşen Cemre 🥰
buseyusuf27 isimler çok güzel bayıldım . Allah nasıl ederse çocuğum olursa adını Ceylin Lina koyabilirim . Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah.
Zişan olacak kızımın ismi , Allah nasip ederse …
hudahuma53 Arapçada hüma o ikisi anlamına geliyor yani anlam olarak bir şey ifade etmiyor
İnci Defne koyacağız inşalllah 😊❤️
Hümeyra koyacaz inşallah❤️