burcukavci sibeell24 benimde kizim olcak cnm hifa dusunuyoruz 🤲❤Sabreden, kadın sahabe. hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.
buseyusuf27 Saribebek olsun sonuçta olcağı zaman olur 😊 kız ısımlerı sorunca hamile sandım genelde gebe anneler varya burda oyuzden k.b
esr_snr sibeell24 Kizimiz olursa ismini Liya koymayi düsünüyoduk, sabir, sabirlarin en güzeli anlamina geliyo. Ama ailede 2 kisi dogum yapti, ikiside Liya koydugu için, bizde Leyna ismine kadar verdik 😊 oda isik, günes isigi anlamina geliyomus 🤗
Kalbi-Dua Saribebek Hamile olanın Duası kabul olurmuş bütün kalbimle Dua edecem Sana kardeşim Rabbim kuçağını boş bırakmasın hayırlı bir evlat nasip etsin çok tatlı bir Anne olacaksın İnşaallah 💕💕💕🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Umarım burdaki değerli Kardeşlerimde Duama katılır Selam ve Dua ile Kardeşim 🕊🌹
Giz4110 2_bwbik ya gerçekten miii 🤣 eyvah eyvah benim zihnimde hep pamuk gibi uslu bi bebek canlanıyordu Defne deyince ya bi korktum🤔🙄😂
2_bwbik Giz4110 benim kızım 21 aylık Defne koydum amannn 🤣 sonra araştırdım ki defneler yaramaz olurmuş ama Defne adı çok güzel