Akty0753 sibeell24 18 haftalıgız önümüzdeki ay kontrol cinsiyetini öğrenicez bakalım kız olursa 💕Zeynep Ravza💕 koyucam erkek olursada💙 Nasuh 💙
HafsaRumeysa sibeell24 ilk kizim hatice rümeysa ikinciye hamileyim doktor kiz dedi kiz olursa zeynep hafsa olacak insaAllah
Makbus TugceBahadir bende dünya koymak istiyorum ama çevreden tepki alıyorum . Çocuk ağır olur olumsuzluk taşır falan filan. İki sene önce düşük yaptığım da kızım olsaydı dünya demiştim hala fikrim degismedi ama çevre beni üzüyor . Akay ederlee felan diyorlar siz ne düşünüyorsunuz peki
yumukeller Zelhaa evet anlami falanda güzel Asya’nın pek bı anlami yok ama ben kendmi bildim bileli bigün kızım olursa adini Asya koyacam dedim. Eşimde Alya diye tutturdu çok benzer olmasa ikisinide koyacaz oda olmuyor ckamadim işin içinden 🤷😂
Merveakcaa1662 sibeell24 ben pek istemesemde eşimle anlaşmıştık kız olursa onun istediği isim Hilal olacak erkek olursa ben Bartu istiyordum o olacak kızımız oluyor inşallah yani Hilal gibi şu an vazgeçmiyor çünkü 🙈
TTucett Hosgeldin Umay bereket tanrıçası olarak geçtiği için caiz değil bu adı koymak, bu ismi bende çok istiyordum ama dine uygun değilse riske atamam diye vazgeçtim.
Zelhaa yumukeller bence iki isim güzel olmuyo ya ecrin alya dusundum sonra dedim kimse iki isim kullanmaz die alyayi sectim bence cok guzel isim anlamida öle 😊
Hosgeldin TTucett canım birçok anlamı çıkıyor aslında tanrıça olarak bilmiyordum eşim çok istiyor bu ismi söylemem lazım böylese anlamı tabiki
naslicanbal TTucett isim bu ve mitolojik dinle ilgisi yok… Orhun kitabelerinde geçiyor . Caiz maiz ilgisi yok…..
Dilan3eymenn sibeell24 oğlum olacak ama kızım olsa ilk baştan kararımız belli olurdu MİSLİNA💓belki fikir olur canm
Bebisimmm Ilk kızım ikra elif simdi de 2. kızıma gebeyim rüyamda ilay gördüm ama eşim ayşe miray diyor 🤔
Saribebek buseyusuf27 isimler çok güzel bayıldım . Allah nasıl ederse çocuğum olursa adını Ceylin Lina koyabilirim . Sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah.
buseyusuf27 Saribebek amin inşallah sende sag saglim kucagına almak nasip olsun 😊 bızımkıler smdiden ceylin ne düzgün isim bulamadın mı dıyor aldrs bıle etmyorm cocuk bnm ıstedgm ismi koyrm dedm 😁