Safiye12 kac haftada kalbı durdu bebeğinizın
Kan sulandırıcı
ZorYollardanAsipGelenim 9 haftanın içindeydik canim galiba
Safiye12 burda gordukce daha cok artıyo sinir kat sayım. 1 kere kayıp yasamıs kişilere tedbir amaçlı yazıyolar cogu doktor ıgneyı. benım dıger doktor gerek yok diye dıye 2. bebegımınde ölümüne sebep oldu. gelde cınnet gecırıp öldürme. bazen o kadar gelıyolar gıdeyım hastaneye sacından sürükleye sürükleye ındıreyım asagıya asfalta kafasını surterek kıvılcım cıkarmak istiyorum al oyle yazılmaz boyle yazılır dıye
Safiye12 Allah’tan baska doktora gectım o daha temkinli yaklastı olaya. bırde adama son 7 aydır yasadıklarımı anlatınca şok oldu. ama tabı doktor doktoru kotuleyemez bısey dıyemedı o yüzden
Doktorum once test yaptiracagim size bitane dedi testin fiyati 500₺ dedi. Bende dedim ne testi o iste genlerine bakacagiz pihtilasma var mi diye dedi. Arastirdim dusuk yapanlara falan yapiliyomus devletde de en az uc dusugun olacakmis ki ucretsiz yapilsin. Neyse dedim esime ben bunu yaptirmam cok pahali ayrica benim dusugum yok ilk gebeligim. Oda dedi illa yaptircaz yaptirdik ve gercekten iyi ki onceden yaptirmis doktorum. Resmen soylemese boyle biseyden haberim yoktu ve bebegimi kaybedecektim bilmedigim ve oksapar kullanmadigim icin. Yani ozellikle kayibi olanlar bir sekilde bulup bulusturup su testi yaptirin ya gercekten cok onemliymis onu anladim. Bende 4 luk oksapar kullaniyorum doguma kadar kullanacagim.
Benimde iki kez 6, 7 haftalıkken bebeğin kalbi durdu test yaptıramadan tekrar hamile kaldım doktor oksapar iğne ve coraspin verdi kaç kere kanamam oldu coraspini kesti
zeynep_hamdullah1 oksapar ignen kaclik canim
Kizlar lohusalikta pihti atan varmi aranizda yada duyan gören ??
Safiye12 benimde 2 düşük vardı
bana en başında ecopirin başlattı. Daha sonra da bebeğin suyu az istediğim düzeyde degil hemen oksapar başlayalım dedi iğne ye başlattı. Igneden sonra su normale döndü. 34.haftaya kadar ecopirinle oksapar kullanacağım. 34 te ecopirini bırakıp doğuma kadar oksapar a devam.
Safiye12 evet bıraktırdı suan sadece aspirin ve folic asıt kullanıyorum boyle devam edicez dedi doguma kadar Bi aksilik yasamadım henuz ama korkmuyo da degılım 🙎♀️ daha onceki düşüğüm de ıgneyi aspırını kestikten 1 hafta sonra düşük yapmıştım. Allah veriyo canı tabiki ona emanet suan 😔🤷♀️
Bnm 8 yaşında kızım var geçen sene kardeş düşünmeye başladıktan snr iki kalp durması sonucu kürtajım oldu ikincisi ikizdi snr doktorum test yaptırsan da yaptırmasan da coraspin ve oksopar kullanacağım ama için rahatlaması için istiyorsan yaptır dedi yaptırdım pıhtılaşma çıktı şuan coraspin ve oksopar kullanıyorum doğum sonrası da nasip olursa 6 hafta daha kullanacağım
Safiye12 En son gittiğimizde hala çıkmamıştı. Daha sonrada corona sebebiyle özel hastaneye geçtim, alamadık sonucları.