Kızlar Aranızda Pıhtı Testi yapılmadan tedbir amaclı kan sulandirici iğne kullanan var mi
Kan sulandırıcı
Evet canım benn testi yaptırmadım ama kullanıyorum
Evet canım benn testi yaptırmadım ama kullanıyorum
Safiye12 Eşime de banada test yapıldı ama sonuçlar çok geç çıkıyo, o arada hamile kaldım. Tedbir amaclı verildi
minikveannesi19 sonra ne cıktı testi sonucu canim
Abcde12_ bende aynı durumdayım fakat hap benimki ecopar mi ne ismi aspirin yani
Abcde12_ bende aynı durumdayım fakat hap benimki ecopar mi ne ismi aspirin yani
Evet bende tahlil yaptirmadan colaspin ve oskapar kullaniyorum ama benimki tup bebek ☺️
Deletedmom192 hamilelikten önce Coraspin kulndim hamile olduğumu öğrenince coraspini biraktirdi doktor oksapara başladı Coraspin daha ağır bende kanama yaptı çok fazla sulandryr diye iğnesi daha iyi rapor cikardim 9 kutu alyrm
Abcde12_ Raporu nasıl çıkarttınız benim doktor rapor çıkaramıyoruz biz dedi 😣
Gokcefeyza bendede var rapor doktorum çıkardı
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim de doktorum vermişti ama pıhtı testi hiç yapmadı bana ben baya kullandım sonra doktorumu değiştirdim ve bana iğneleri kullanmamı gerektirecek bir durum olmadığını söylemişti ayrıca pıhtılaşma olan kişilere iğne yerine genel de bebe aspirini veriyoruz demişti şimdi ki doktorum bence test yaptırmadan kullanmayın
Gokcefeyza doktorum kendisi çıkarttı fiyatı yüksek diye
Bende de pıhtı sorunu cıktı sırf bu sebeple Bi dusuğüm oldu yine hamile kaldım şükür 2 bucuk ay OKSAPAR kullandım corasprinle. Sımdı oksaparı kesti coraspirin yerine normal aspirin kullandırıyo 32 ye kadar devam edicekmisim