Evet canım benn testi yaptırmadım ama kullanıyorum

Evet canım benn testi yaptırmadım ama kullanıyorum

nimet_52 kaclik kullaniyosun canim iğneyi coraspirinde kullaniyomusun

Evet bende tahlil yaptirmadan colaspin ve oskapar kullaniyorum ama benimki tup bebek ☺️

Deletedmom192 hamilelikten önce Coraspin kulndim hamile olduğumu öğrenince coraspini biraktirdi doktor oksapara başladı Coraspin daha ağır bende kanama yaptı çok fazla sulandryr diye iğnesi daha iyi rapor cikardim 9 kutu alyrm

Abcde12_ bende 6lik kullanıyorum doğumda sorun yaşamaktan korkuyorum kanamam falan fazla olursa diye

Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim de doktorum vermişti ama pıhtı testi hiç yapmadı bana ben baya kullandım sonra doktorumu değiştirdim ve bana iğneleri kullanmamı gerektirecek bir durum olmadığını söylemişti ayrıca pıhtılaşma olan kişilere iğne yerine genel de bebe aspirini veriyoruz demişti şimdi ki doktorum bence test yaptırmadan kullanmayın

Busekrkmz asprini hamile kalmadan önce kulndim hatta hamile oluncada devam etim bi kaç gün kanamam oldu kanı fazla sulandirdigi için o yüzden iğneye gecti

Bende de pıhtı sorunu cıktı sırf bu sebeple Bi dusuğüm oldu yine hamile kaldım şükür 2 bucuk ay OKSAPAR kullandım corasprinle. Sımdı oksaparı kesti coraspirin yerine normal aspirin kullandırıyo 32 ye kadar devam edicekmisim