sarikose canım yorumun o kadar içten ve güzel ki çok teşekkür ederim inan etkilenmemek mümkün değil böyle düşünmeye çalışacağım bu bebeği çok istedim çok bekledim onun için herşeyin en iyisini yapmaya yemeye çalışıyorum bunu da yapacağım inşallah desteğin için çok ama çok teşekkür ederim sağlıklı doğumlar diliyorum hepimiz için 🙏🏻
Gebelikte sigara kullanımı
AhuMehmet tatlım YouTube dan sigara bıraktırma videosu yaz allen car yöntemi 1 saati geçkin bir video istersen bi izle sakin kafayla,sakız çiğne aklına geldikçe çerez atıştır ohh sigaramı içtim rahatladım de hep mentollü naneli şeker at ağzına yürüyüş yap kendine bi hobi edin dantel örgü gibi inşallah faydasını görürsün
AhuMehmet ben tedavi yapan yerin numarasını vermek için demiştim izmirde tedavi yapıo inşallah bırakırsın
sarikose sigarasız 8.gunum inşallah daim olurum azaltmada bir an da icmemek için karar aldım ve içmedim bugün tamda şuanda canım çok isteyince hatta az daha yyakıyordum yapmamalıyım dedim ve girip bu yorumları okursam daha kolay atlatirim diye düşündüm. Geçecek birazdan geçecek bu istek sabır dua edin bana lütfen 🙏🏻
Yarım yarım içseniz ben öyle bıraktım. Zaten tamamen psikolojik bi nefes çekseniz bile yetiyo yeterki ağızda sigara tadı olsun. Yakın yarısına kadar için sonra diğer içişinizde diğer yarısını için
AhuMehmet bende kullanıyodum hamile oldugumu öğrenir öğrenmez kestim çok zor oldu dayanamadım bazen eşimden yada arkadaşlardan bir iki nefes çektim ama ondan sonra çok kötü hissediyodum kendimi suçlu gibi onlardanda vazgeçtim o yüzden şimdi çok bastırdığı zaman bi nefes cekiyorum ağzımda azıcık tutup bırakıyorum içime çekmiyorum o an nefsimi korluyo aklıma gelmiyo bidaha dene istersen
AhuMehmet aklına her geldiğinde soğuk su iç limon ye ve canın istese bile benim canım istemiyor de ve içtiğin zaman o minik bebeğinin yüzüne sigara üflediğini düşün belki faydası olur ben 16 yıl içip bırakmış bi kişiyim ve uyandığım anda sigara yakıyordum ama ya bebeğime bişey olsa korkusu bitirdi
Her sigara postuna aynısını yazıyorum hala saçma geliyor ama bana çok yardımcı oldu sigara söndürmeden atılan kokusuz küllükleri koklayın kusturacak kadar kötü bir kokusu var zaten hamilelikle ekstra iğrenç geliyor ama normal küllük değil kapalı küllükler 8gün muhteşem bi zaman inşallah daha da içmezsiniz🙏🏻
Bende kullandm ictim😑 pisman miyim ewet cooook😐 11 yildir icen biri olarak nefsime hakim olamadm gunde 3 icsem bile gene zararli 1 icsem gene zararli😑😑 Bugun hayırlı bir gün İnşAllah bebislerimiz sağlıklı dogar🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ve birdaha da bole cahillik yapmayiz ben 37. Haftadaym Allah birakamayanlara biraktirma iradesi verir İnşAllah🙏🏻