Bende kullandm ictim😑 pisman miyim ewet cooook😐 11 yildir icen biri olarak nefsime hakim olamadm gunde 3 icsem bile gene zararli 1 icsem gene zararli😑😑 Bugun hayırlı bir gün İnşAllah bebislerimiz sağlıklı dogar🙏🏻🙏🏻🙏🏻 ve birdaha da bole cahillik yapmayiz ben 37. Haftadaym Allah birakamayanlara biraktirma iradesi verir İnşAllah🙏🏻

AhuMehmet Canım azalttıysan bırakabilirsin de bunu sen de yapabilirsin başkası da herkes yapabilir yeter ki gerçekten aklında kalbinde bitir. Hep bebeğin aklına gelsin. Ben ilk 3 4 ay içtim sonra azar azar bıraktım şuan 35. Haftam ve İnan diyorum ki daha önce de bunu bırakabilirmişim. Boşuna bebeğimi 3 4 ay zehirledim onun için bile vicdanım rahatsız tam gelişme zamanında onu zehirledim diye kendimi suçluyorum ama bi yanda da devam etmediğim için şükrediyorum. Azmetmek lazım sende azmet deneyerek bırakabilirsin azar azar 5 ise 3 3ise 1e indirebilirsin sonra da tamamen bırakabilirsin. Eşinde sana yardımcı olsun. İnşallah başaracaksın. İnan kendine.

AhuMehmet canim bebegin bir balonun icinde ve sen surekli sehirli duman ufluyosun oyle dusun,bak sende alerjik yapiya sahipmissin annesi sigara icen bebeklerin cogunda olur bu,alerji yine masum kaliyor benim kuzenimin oglu malesef otistik dogdu doktorum izin verdi gunde 5tane icebilirim dedi keske icmeseydi anne karninda anlamadilar dogunca farkedildi bebegin otistik oldugu☹Eltiminde oglunun ayak parmaklari bitisik kizininda bildigin herseye alerjisi var butun mevsimlerde cocugun burnundan sumuk eksik olmuyor☹ Insan isterse birakabilir bak ben 3haftalikken biraktim sigarayi yanimda bile icirmiyorum kimseye ,emzirincede icmeyecegim ,nasilmi yaptim dersen sadece bebegimi dusundum,yedigin o bebek ocin faydali gidalarin bile vitamini gidiyordum bu zehir vucudunda oldugu surece,umarim birakirsin,Allah yardimcin olsun insallah

AhuMehmet sonraki msjlari okuyunca fark ettim bıraktığını bırakmadıysan diye bi tavsiyeydi 🙂 bencede hic bulaşma🙂

deletedmom351Allah razı olsun canım çok şükür 12gundur içmiyorum inşallah bir daha içmem enazından hamilelik bitene kadar içmem insallah sağolsun eşim de destek oluyor tabi mesela yemeklerden sonra epey zorlanıyorum hemen çıkıp kısa bir gezinti yapıyoruz dönüşte de dondurmaya kendimi odullendiriyorum ha tabi buarada her hafta sigara almışım gibi eşim topluca sigara parasını bana verme kararı aldı buda motivasyonumu arttırıyor tabi 😉

Denizim bıraktım kuzum azaltmadan bir defada bıraktım 12gundur içmiyorum inşallah hiç içmem desteğin için çok teşekkür ederim

NurEmree inşallah sende bırakırsın geçte olsa ben bıraktım keşke en başta birakabilseydim inşallah sağlıkla kavuşturur bebeklerimize

Bende öğrendiğim gibi bıraktım başlarda kolaydı ama şimdi nasıl canım istiyor ama içemem böyle geçecek Doğuma kadar emzirirkende içemem gerçekten kafada ve vicdanda bitiyor bir fiil 15 sene içici olarak söylüyorum

AhuMehmet ooo sen bitirdin bu işi benden söylemesi 12 gün dayandıysan bebek doğduktan sonra bile içmezsin tebrik ederim. Ben birakali 6 ay oldu bebekten önce bırakmıştım eşimde bana her hafta sigara paralarımı veriyor epey bi birikim yaptım bi yandan harcamama rağmen çok iyi oluyor🙈

Esen bugün de benim aklıma geldi bende 8haftalık hamileyim bıraktım. Paramı biriktircem 😂😂😂

Babydr valla benimde iştah aldı başını gidiyo ama yapıcak bişry yok 😣 2 aydır kokusunu bile almadım çok şükür ama canım istiyo bazen

Valla kimseye hak veremiycem bende on yoldır kullanıyorum ve baya tiryakiydim öğrendiğim anda bıraktım keşke daha önce vücudumu hazırladaydım diye kızıyorum kendime.canım çekiyor mu evet deli oluyorum ama bebeğim herseyden önemli ve her nefeste hücrelerini öldürcemi biliyorum. Ayrıca sigara içerken şunu düşünün bebeğiniz astım,bronşit ,alerji olacak malesef bunlar en iyi ihtimal herkese bırakmak için bol dua bol şanş benden kızlar yapmayınnnn