Hayırlı Ramazanlar herkese, gebelikten önce aşırı kahve tüketen biriydim hamile kaldığımı öğrenince bıraktım. Ama ıkı gundur canım aşırı filtre kahve istedi haftada bir iki içmemde bır skıntı olur mu? Ayrıca 17. Haftamdayım ilk zamanlar bır düşük tehlikesi geçirdim cok şükür suan sağlıklıyız ilk hamileliğim bilgisi olan varsa paylaşırsanız cok sevinirim 😊

Esragng gunde 1 tane turk kahvesi veriyordu doktor biraz sutle haftada bi kac tane icsen sikinti olmaz bence

Esragng 26 haftalık hamileyim ara sıra nadiren içiyorum çok kaçırmadan iç sende cnm 😊bi sıkıntı oluyor mu bilmiyorum ama ben de hamile olmadan içiyordum nedense şimdi hiç içesim gelmiyor

Bende türk kahvesi içiyorum günde 1 öuhakkak bazen dayanamıyorum 2 oluyor burnuma toprak kokusu geliyor birden kahve yapıp telvesini yiyorum ancak öyle gidiyo aklımdan☺ daha önceki hamileliğimde bildiğiniz tarla toprağı yiyordum ama böbrek sorunum oldu şimdi kendimi böyle avutuyorum ıslak duvarları falan yalayasım geliyor😂😂😂

Esragng gunde 1 fincan filtre kahveye izin var, nescafe falan degil ama filtre kahve icmelisiniz

Esragng ben nescafe iciyrm 1 ya da 2 kupa tabi sert icim degil ve tam bitiremiyorum.. ikinci gebeligim ilkinde de boyle iciyordum

Busrasalt evet sigara gibi bırakması cok zor ama dört aydır sabrettim hakettim dıye düşünüyorum 🤣

Alpzumra yaa sen de bendensın ben kahve yanında kahve çekirdeği yiyen biriydim sımdı aynı duyguları paylaşırıyoruz🤣

Esragng selamlar bende içiyorum dr günde max 2 fincan içebilirsin dedi . Kafeinsiz okursa daha iyiymis ama ben gunde bir tane iciyorum normal kafeinli abartmazsan sorun olmaz dedi

Esragng valla ben hamileligimin ilk zamanlarinda ictim doktor 1 bardak dedi hic birsey olmaz dedi. Napim öyle bir kokuyor ki adana kebab mubarek 😄😄

Tuxce düşüğe sebep olur yazan siteler vardı ondan bıraz korktum ben maalesef ama dediğiniz gibiyse haftada bir iki sorun yaratmaz heralde teşekkür ediyorum 🥰

Nesliyy evet insanlar çikolata kokusuna haz duyar ben kahve kavrulurken mest oluyorum karantina kalksın ilk iş kahvecide alıcam soluğu nasipse 🤣🤣