Tuxce düşüğe sebep olur yazan siteler vardı ondan bıraz korktum ben maalesef ama dediğiniz gibiyse haftada bir iki sorun yaratmaz heralde teşekkür ediyorum 🥰

Nesliyy evet insanlar çikolata kokusuna haz duyar ben kahve kavrulurken mest oluyorum karantina kalksın ilk iş kahvecide alıcam soluğu nasipse 🤣🤣

Esragng bende kahveyle yasaya biriydim ilk baslarda bas ağrısından neler cektim Turk kahvesinin kafein oranı düşük oldugu icin gunde bir tane içebilirsiniz sonra alisiliyo zaten onemli olan 200 mg kafein oranini gecmemek

Esragng bende hamilelikten önce nescafe tüketen biriydim hamileliğimde içmiyorum çok canım isterse eşimin bardağından 1 yudum alıp nefsimi köreltiyorum 1 yudumla 😂

Esragng Kahve en zayıf noktam ama filtre veya nescafe değil türk kahvesi içmedim mi başım ağrıyor neyse baya bi araştırdım günde 200mg dan fazla kafein almamanız gerekiyor buna göre bir fincan filtre kahve =135-200 mg kafein demek 1 fincan türk kahvesi işe sadece 60mg kafein içermiyormuş günde 1 kere türk kahvesi içiyorum18. Haftamdan beri çünkü p haftaya kadar tiksinmiştim 🙄😑🙄

Kahwe için açılmış bir post ama herkes toplanmışken çayı da sormak istedim. Ekstra post açmayayım die☺️🙈 Normalde çay içen biri deilim ama sabah kahwaltıda 5-6 bardak çay içiyorum onun bi zararı olur mu acaba🤭

ozgeyns yedim valla pişman değilim😂😂😂 korkmasam yine yerim cünkü anlatılmaz birşey o koku burnuma geldimi bayılcak gibi oluyorum bağımlılık gibi😂😂😂😂

Esragng beni anlayan biri yanlız olmadığıma sevindim 😂😂😂😂😂

Vala bende çok gazlı içecek içen birisiydim ama nefsimi köreltmek için içiyorum canım istediğimde bence sigara ve alkolden daha zararlı değil ya ona bak sen

Eemmyy bende içiyorum valla günde üç dört bardak ama kahvaltıda içince yediklerinin bir faydası kalmıyormuş canm

Gün-de 1 tane olmak şartıyla doktorum içebilirsin demişti bana sende günde 1 tane içebilirsin birşey olmaz

Meralvedatazer cidden mi😏bende az bi kahwaltı yapıyorum öğlen 1 gibi onu da çayın bahanesiyle . Onlarda gidiyorsa yakında ölürüm heralde 🙄

Esragng ben 37. Haftadamdayım bu aralar canım aşırı kahve istiyor büyük çay fincanında içiyorum ve telvesini kaşıklıyorum😂 normalde telveyi yiyemem👀şuan bile o telveyi yiyesiM geliyor 😋

Esragng canım ben de kahve delisiyim ve eşime her akşam iftar sonrası yaparım Allah’ım nasıl da güzel kokar.ama hamileligimden ilk suphelendigim andan itibaren bir kere dâhi içmedim.doktorlar abartmadan icilebilecegini söylüyorlar ama Ablam içinde kanaması olmuştu ve doktoru kızmıştı nasıl kahve içersin diye o yüzden ben korkumdan içmiyorum.

Esragng Bende her sabah içerdim ve şuan tek isteğim İnan filtre kahve ama kafein oranı çok yüksek o yüzden içmiyorum.