FuatTataroglu [bilinmeyen] benmde annemin cok hosuna gidiyo ama ilk tercih alya bide biz esimle soz verdik kiz olursa o erkek olursa ben koycm esim hep alya diyo smdi
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy uzulme uzatcaktm ama uzatamadm 🤣🤣özden benm ismim🤗bende cok istiyodum da tanri ismi bide kayirma anlamndyms caiz degl diyolar aynen caiz olsa ilk koycagm isim
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz burdanda konusabiliyrz oteki turlu cok karisiyo ya insannda kafasi karisiyo🤗
Burcum [bilinmeyen] [bilinmeyen] FuatTataroglu Allah gönlümüze göre versin inşallah. Herkes ne güzel adlar düşünüyo. İnşallah seslenmekte nasib olsun😊🙏🏻 Bildirim gelse daha rahat olacak ama tele ekstra bildirim gelmiyor😊 ya ben senin adını bilmiyorum canım Özden ve Meltem i tanıma şansım oldu ama😊
Burcum [bilinmeyen] ben de memnun oldum canım😊 hangi şehirdesin? Belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim.
FuatTataroglu Burcum iyi usenmiyo vala ben cok useniyrm bazen oyle tutuyom icimde anneme soluyom hafta sonu gdiyom kombo yapuyrm🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] sana geliyo dmi o kokular bana da hep oluyo bunlar hep biseyler kokuyo bana😩😩
Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu benim de yok bulantım çok şükğr zaten almışım 1.5 kilo🙈😅 yiyorum yani gayet🙄
FuatTataroglu [bilinmeyen] ay bende iste hem migdem bulaniyo hem yiyorum 🤣🤣hamilelikten oncemi biraktn sigarayi bende ogrennce biraktm ama berbat durumdym😱😱