Burcum [bilinmeyen] ben de memnun oldum canım😊 hangi şehirdesin? Belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim.
FuatTataroglu Burcum iyi usenmiyo vala ben cok useniyrm bazen oyle tutuyom icimde anneme soluyom hafta sonu gdiyom kombo yapuyrm🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] sana geliyo dmi o kokular bana da hep oluyo bunlar hep biseyler kokuyo bana😩😩
Burcum [bilinmeyen] FuatTataroglu benim de yok bulantım çok şükğr zaten almışım 1.5 kilo🙈😅 yiyorum yani gayet🙄
FuatTataroglu [bilinmeyen] ay bende iste hem migdem bulaniyo hem yiyorum 🤣🤣hamilelikten oncemi biraktn sigarayi bende ogrennce biraktm ama berbat durumdym😱😱
FuatTataroglu Burcum bende aldm 2 kilo gobegim o kdr belliki anlatamam size heryer zayif gobek pit 🙈🙈
FuatTataroglu benm cok bulantm var smdide korkuyrm hep bu saatlerde berbat durumda oluyrm da😔smdilik kalkmiyrm inanin
FuatTataroglu Burcum kesinlikle gobek bebis nerde olcak bebek daha gram bizimki kilo 🤣🤣yemkten sanirsam🙈🙈
Burcum [bilinmeyen] zordur herhalde benim anlayabildiğim bi durum değil hiç içmedim çünkü😊 iyi ki bırakmışsın ama
FuatTataroglu [bilinmeyen] bende test yaptgm gun biraktm ama cok zorlaniyrm esimde iciyo bide o beni zorluyo cok ama Rabbim veriyo sabrini ❤
Burcum FuatTataroglu aman emzirirlen de içme tatlım. Yazık bebişe. Sabret ya sabret düşünmemeye çalış. Başka şeylerle uğraş. Vermeyin o sabilere o zehri😕