FuatTataroglu bende kızz olursa alya asel yada duru erkek olursada alaz yada agah koymayi istiyorum hepsi hosuma gdiyo🤣🤣
FuatTataroglu daha sevgiliyken hep derdm esime kizimiz olursa ada oglumuz olursa kayra koyalim die ama nedense alya ve asel daha hosuma gtmeye basladi kayra hala cok guzel geliyo ama koymayn iyi degl diyolar
FuatTataroglu [bilinmeyen] aaa bizim ilk tercihimiz belkide adas olur bizimkiler kiz olursa dogumlarmzda bir🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] benmde annemin cok hosuna gidiyo ama ilk tercih alya bide biz esimle soz verdik kiz olursa o erkek olursa ben koycm esim hep alya diyo smdi
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy uzulme uzatcaktm ama uzatamadm 🤣🤣özden benm ismim🤗bende cok istiyodum da tanri ismi bide kayirma anlamndyms caiz degl diyolar aynen caiz olsa ilk koycagm isim
FuatTataroglu [bilinmeyen] biz burdanda konusabiliyrz oteki turlu cok karisiyo ya insannda kafasi karisiyo🤗
Burcum [bilinmeyen] [bilinmeyen] FuatTataroglu Allah gönlümüze göre versin inşallah. Herkes ne güzel adlar düşünüyo. İnşallah seslenmekte nasib olsun😊🙏🏻 Bildirim gelse daha rahat olacak ama tele ekstra bildirim gelmiyor😊 ya ben senin adını bilmiyorum canım Özden ve Meltem i tanıma şansım oldu ama😊
Burcum [bilinmeyen] ben de memnun oldum canım😊 hangi şehirdesin? Belki yazmışsındır ama kaçırmış olabilirim.
FuatTataroglu Burcum iyi usenmiyo vala ben cok useniyrm bazen oyle tutuyom icimde anneme soluyom hafta sonu gdiyom kombo yapuyrm🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] sana geliyo dmi o kokular bana da hep oluyo bunlar hep biseyler kokuyo bana😩😩