Burcum [bilinmeyen] benim kedim var evde tokso da bu gün yaptırdık ama içim rahat yani. Benim doktorun da varmış kedisi hiç öyle şeyler demiyo yani insanı gerecek cümleler kurmuyor. Sizde düşünmeyin. Allah korusun. Ben kedimi öpüp seviyorum hala. Gerçi hiç sokak görmedi diye de rahatım. Hatta dışarda salata yemek çok daha tehlikeli🙂
Burcum FuatTataroglu biz eşinle baya sardırdık. Hatta eşim türk dizisi izlemezdi ama buna bayılıyo. Müptela olduk😅 bebek baya minnoş maşallah🌸
FuatTataroglu Burcum evet cok tatlis kiz bebis bide ❤ada bende cok dusunuyodum ada ismini benm esimin adida arda ona uyar diye sen ne isimler dusundun kiz erkek
FuatTataroglu [bilinmeyen] adım fuat 😏😏bzde hep kiz olunca babam dayanamms adimi fuat koyms hep zorlugu cekerim😩😩
Burcum [bilinmeyen] biraz dışardakilere mesafeli ol canım o zaman 😊 tırmalatma kendini, ısırtma😊 bir de öpmemeye çalış
Burcum [bilinmeyen] hoş geldim canım kızım olursa kesin ada olacak adı. Erkekte ya ali kemal, ya da mete kaan ama erkek toprakta olabilir😅 kız kesin ama😅 bu arada diziden etkilendim evvelden beri ada istiyorum😊
FuatTataroglu bende kızz olursa alya asel yada duru erkek olursada alaz yada agah koymayi istiyorum hepsi hosuma gdiyo🤣🤣
FuatTataroglu daha sevgiliyken hep derdm esime kizimiz olursa ada oglumuz olursa kayra koyalim die ama nedense alya ve asel daha hosuma gtmeye basladi kayra hala cok guzel geliyo ama koymayn iyi degl diyolar
FuatTataroglu [bilinmeyen] aaa bizim ilk tercihimiz belkide adas olur bizimkiler kiz olursa dogumlarmzda bir🤣🤣
FuatTataroglu [bilinmeyen] benmde annemin cok hosuna gidiyo ama ilk tercih alya bide biz esimle soz verdik kiz olursa o erkek olursa ben koycm esim hep alya diyo smdi
FuatTataroglu [bilinmeyen] ayy uzulme uzatcaktm ama uzatamadm 🤣🤣özden benm ismim🤗bende cok istiyodum da tanri ismi bide kayirma anlamndyms caiz degl diyolar aynen caiz olsa ilk koycagm isim