Tüm doğum şekillerini yaşadığım doğum hikayem👌
Ehvamlianne allah anali babali büyütsün insallah size sorum olacak hastanede yaninizda refakatci olarak kac kisi aldilar ve hangi sehirdensiniz acaba ?
Ehvamlianne Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun InsaAllah 😍🤩
Ehvamlianne sağsalim evinizdesiniz şükür cnm🙏🏻 Normal dogumdan sezaryene neden geçti doktor. Niye hayatınız tehlikedeymiş? Kanama mı olmuş acaba
Okurken tüm sahneler gözümün önüne geldi sanki çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏💙
Ehvamlianne gözünüz aydın, hayırlı olsun.. Ancak anlamadım bebek neden çıkmadı? Uygun pozisyonu mu alamamış bebek içerde?
Trnbrna İstanbul’dayım canım refakatçi olarskta yanıma aslında 1 kişi aldılar ama eşlerimiz ailemiz sırayla giriyordu sıkıntı yaşamadık o konuda
berna_anne amin canım inşallah teşekkür ederim 💞
Mekamu çatıda kemik varmış ve kafasının çıkmasını engellemiş kuzum
Cookie artık ben nefes alamiyordum baygınlık geçirdim kaç kere ve kanamamda vardı canım
Ehvamlianne anladm cnm tesekkur ederm
Wonderanne amin inşallah canım darısı tüm bekleyenlere 🙏
Ehvamlianne canm. Geçmiş olsun.. Maşallah.. Neden normal. Doğum olmadı ben anlamadım çatın mı darmis
Ehvamlianne gözümden yaş geldi okurken . Rabbim analı babalı büyüdüğünü görmeyi nasip etsin . Bizlere de kolay Doğum nasip etsin inşallah
Ehvamlianne catı muaynesı olmadınız mı oldugunuzda kemıhı farketmedıler mı doktormhatası mı
Ehvamlianne benimde ilk doğumumda aynen bu şekilde oldu kemik yüzünden sezaryene alındım acil olarak sana da çok geçmiş olsun canım
Kizlar benm belimde ve boynumda duzlesme ve 6 tane fitik buna ek olarakta rahim agzi yaram var bu sekilde olupta normal dogum yapan varmi yoksa beni sezeryanami alirlar
Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım