Ehvamlianne anladm cnm tesekkur ederm
Tüm doğum şekillerini yaşadığım doğum hikayem👌
Wonderanne amin inşallah canım darısı tüm bekleyenlere 🙏
Ehvamlianne canm. Geçmiş olsun.. Maşallah.. Neden normal. Doğum olmadı ben anlamadım çatın mı darmis
Ehvamlianne gözümden yaş geldi okurken . Rabbim analı babalı büyüdüğünü görmeyi nasip etsin . Bizlere de kolay Doğum nasip etsin inşallah
Ehvamlianne catı muaynesı olmadınız mı oldugunuzda kemıhı farketmedıler mı doktormhatası mı
Ehvamlianne benimde ilk doğumumda aynen bu şekilde oldu kemik yüzünden sezaryene alındım acil olarak sana da çok geçmiş olsun canım
Kizlar benm belimde ve boynumda duzlesme ve 6 tane fitik buna ek olarakta rahim agzi yaram var bu sekilde olupta normal dogum yapan varmi yoksa beni sezeryanami alirlar
Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım
Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım
Evlatkokusu çatı muayenesinde kemik olduğu belli oluyor mu yoksa doğum sandığında mi anlaşılıyor canım.
Ehvamlianne allah analı babalı büyütsün inşaallah 🥰
Hemsıriler neyın hatasını anladılar ben anlamadım
hulyatkknt epidurel iğnesinin birşeyi koptu yere düştü 2. Dozda ve bunu ebe yapacaktı o dozu yaparken o yere düşen şey olmadığı için uysurucinun yarışı dışarı gitti ve benim tek tarafim uyuştu hatta bir hasta bakıcı vardı gözümün içine baktı böyle üzülerek çok üzgünüm dedi
hulyatkknt yaklaşık doğumuna kadar 3 kere çatı muayenesi oldum doğum yapacağım günde 3 kere oldum ve bunu kimse göremedi herkes doğuma çok uygun oldugumu söyledi
Allah analı babalı buyutsun.acaba heryerde tek tek aliyorlarmi ziyaretçi ben üzülüyordum kmse eve gidene kadar goremicek diye. Özelde mi yaptınız devlette mi. Birde çatı muaynesi olucak bende çatıda görmedimi doktorunuz o kemiği
Htcbrk valla ben özelde doğum yaptım canım benim hastanede alıyorlardı ama tabiki bilemem Baska yerleri
Ehvamlianne doktorunuz öncesinde çatı muayenesi yapmismiydi?
Ehvamlianne sağlıkla büyütün inş ama aynı dr çatı kontrolü yapmamışmıydı size anlaşılmayan nir durummuymuş
hulyatkknt evet belli oldu benim ama ilk doğumum devlette olduğu için yine de normali bir deneyelim dediler üzerinden 9 yıl geçti.