Ehvamlianne gözümden yaş geldi okurken . Rabbim analı babalı büyüdüğünü görmeyi nasip etsin . Bizlere de kolay Doğum nasip etsin inşallah

adm bu tartışmayı sabitledi.

Kizlar benm belimde ve boynumda duzlesme ve 6 tane fitik buna ek olarakta rahim agzi yaram var bu sekilde olupta normal dogum yapan varmi yoksa beni sezeryanami alirlar

Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım

Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım

emelbulbul

hulyatkknt epidurel iğnesinin birşeyi koptu yere düştü 2. Dozda ve bunu ebe yapacaktı o dozu yaparken o yere düşen şey olmadığı için uysurucinun yarışı dışarı gitti ve benim tek tarafim uyuştu hatta bir hasta bakıcı vardı gözümün içine baktı böyle üzülerek çok üzgünüm dedi

Allah analı babalı buyutsun.acaba heryerde tek tek aliyorlarmi ziyaretçi ben üzülüyordum kmse eve gidene kadar goremicek diye. Özelde mi yaptınız devlette mi. Birde çatı muaynesi olucak bende çatıda görmedimi doktorunuz o kemiği

Htcbrk valla ben özelde doğum yaptım canım benim hastanede alıyorlardı ama tabiki bilemem Baska yerleri

Ehvamlianne sağlıkla büyütün inş ama aynı dr çatı kontrolü yapmamışmıydı size anlaşılmayan nir durummuymuş