Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım
Tüm doğum şekillerini yaşadığım doğum hikayem👌
Ehvamlianne resmen bi çırpida okudum canım. Yalniz bişi merak ettim ebeler de anladı hata yaptığını demissin ya ne hatası yaptılar onu anlamadım canım
Evlatkokusu çatı muayenesinde kemik olduğu belli oluyor mu yoksa doğum sandığında mi anlaşılıyor canım.
Ehvamlianne allah analı babalı büyütsün inşaallah 🥰
Hemsıriler neyın hatasını anladılar ben anlamadım
hulyatkknt epidurel iğnesinin birşeyi koptu yere düştü 2. Dozda ve bunu ebe yapacaktı o dozu yaparken o yere düşen şey olmadığı için uysurucinun yarışı dışarı gitti ve benim tek tarafim uyuştu hatta bir hasta bakıcı vardı gözümün içine baktı böyle üzülerek çok üzgünüm dedi
hulyatkknt yaklaşık doğumuna kadar 3 kere çatı muayenesi oldum doğum yapacağım günde 3 kere oldum ve bunu kimse göremedi herkes doğuma çok uygun oldugumu söyledi
Allah analı babalı buyutsun.acaba heryerde tek tek aliyorlarmi ziyaretçi ben üzülüyordum kmse eve gidene kadar goremicek diye. Özelde mi yaptınız devlette mi. Birde çatı muaynesi olucak bende çatıda görmedimi doktorunuz o kemiği
Htcbrk valla ben özelde doğum yaptım canım benim hastanede alıyorlardı ama tabiki bilemem Baska yerleri
Ehvamlianne doktorunuz öncesinde çatı muayenesi yapmismiydi?
Ehvamlianne sağlıkla büyütün inş ama aynı dr çatı kontrolü yapmamışmıydı size anlaşılmayan nir durummuymuş
hulyatkknt evet belli oldu benim ama ilk doğumum devlette olduğu için yine de normali bir deneyelim dediler üzerinden 9 yıl geçti.
Ehvamlianne cok geçmişş olsun Ahhh ahaha bu analarn hakkı ödenmez biz napcaz Allah bilir
Cok gecmıs olsun gozun aydın. Valla helal desene bıdahakı gebelıklerjnde zaten her dogumun acısını bıldıgın ıcın kafana gore bir dogm yaparsn. Bu arada bende spınal sez oldum ılkgun gazımı cıkardm yürüdükce gazın cıkması kolaylasır yurudukce kasların calısıyor organlarn yerlerıne yerlesıyor boylelıkle gazın rahat cıkıyor. Ben ılk gece hemsıre geldı yurttu 4 5 tur attık sonra gerı yattm sondamı cıkardı. gerisini kendım arada bı kalkım yurudum yurudukce arkadan attırıyordum valla😂 3 gunde tamamen toparladm 3. gunmde kahvaltı hazırlamaya basladm yerde oturup yemeye basladm kımseye ıhtoyacm kalmamıstı. Bu, arafa masallah bebek iyi dogmus
Ehvamlianne Vallahi ağlayarak okudum hikayeni🥺 Rabbim bebeğinle seni korumuş. Güle güle büyüt bebişini.
Evlatkokusu anladım canım inşaallah daha da iyi olursunuz 🥰
Ehvamlianne uzun ama olsun her doğum hikayesini okuyorum çünkü bende normal doğum istiyorum çok merak ediyorum zor mu kolay mı
Kubraabdullah bu sekilde neden normal dogum istiyorsunuz?
Saglikla buyutun bebeginizi ❤
Ehvamlianne Bu hikayeleri okurken bi ağlayan ben miyim acaba 😔