daha dun gece tam 36 haftalik olduk ve kizim duramadi illede ben gelicem dedi 😊 size hamileligimin basindan beri yasadiklarimi anlatiyim belki korkularinizi yenerim 😊👇👇👇
hamileligimin 5 . ayinda renkli ultrosonda kizimin sol bobreginin olmadigini gorduk ve doktorum beni direk perinotolojiye yonlendirdi perinotolji doktoruyla takibe basladik megersem pervik bobrek varmis yani kizimin sol bobregi kasiktaymis herneyse tam o bitti dedim bu sefer bebegimin gobek baginda 3 damar olmasi lazimken 2 damar goruldu bu sefer tippi genetikte girdi isin icine cok korkmaya baslamistim cunku bana down sendromlu veya baska bi hastaligi olabilir dediler ve amniyosentez sivisi alindi o gun cok canim acimisti herneyse kizlar hep bi zorluk yasadim o sonuclarin gelmesi bebegimde bi sorun cikarsa bebegimi alicaklarini soylemeleri beni cok korkutmustu neyseki bobrek sorunundan baska bisey cikmadi... hersey cok guzel giderken bebegimin 33 haftalikken gelisimin durdugunu ogrendim bu sefer doktorum ilac tedavisine basladi direk almak zorunda kalmayalim diye cunku daha cok kucuktu dogrusu bisey degismedi kucuk hanim bugun sabah tam 36 haftalik oldu ve gecenin 4 de suyum gelmeye basladi direk hastaneye gittik tabiki acile geldim vee benim habire kontrollerimi yapiyorlar doguma aliyoruz diye bagiriyor hemsireler tabi o sira doktorumu bekliyoruz sabah saat 4 den 10 a kadar 7 cm acikligim olustu ama inatci kizim ters oldugu icin sezeryana girmek zorunda kaldim ve suan dogdugundan beri yanimda kuveze bile alinmadi kilosuda 2400 sukur kucuk ama cok saglikli dedi doktorum neyse kizlar benden bu kadar uzun oldu ama hakkinizi helal edin tek anlatmak istedigim rizki olan rizkiyla geliyor Allah onun hakkinida nasibinide veriyor icinizi rahat tutun yeter 😍😘😇

Allahım acısını göstermesin inşallah haklısın yicek ekmeği varsa hayata tutunuyo işte

selineliz07 yaaaaa Allah'ım minik mücize resmen yerim ya maşallah o minicik bedeniyle hoşgelmiş size o kadar soruna rağmen sağlıklı olması mükemmel ümitsiz anne babalara Ümit olur inş Benim çok şükür sağlık sorunu yok bebeğim ama sancım agrım oluyor sezaryen olacağım için 36 haftalıkken doğarsa diye korkuyordum şimdi sizi görünce Rabb'im yardım ediyor onu anladım Allah analı babalı büyütsün inş darısı bizim başımıza sağlıkla inş😊

selineliz07 detaylı da bana da ayni şey söylendi gobek kordonunda 3 damar yerine 2 damar var dendi,cok moralim bozulmuştu simdi bunu okuyunca rahatladım,Rabbim saglicakla kavustursun bizi de evlatlarimiza ins. 🙇 size de gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün

Sonay insallah canim Allah razi olsun darisi size bi nefeste kurtulun ama dikkat.et derim sancin varsa canim😊