Bannesi amin canim bi anda kurtulursunuz sizde insallah 😊
36.haftalik dayanamayip gelen kizce 😍😇
Sonay insallah canim Allah razi olsun darisi size bi nefeste kurtulun ama dikkat.et derim sancin varsa canim😊
MeryemFatih amin insallah canim
klcserpil
insallah canim sıkma canini hersey olucagina varir insallah saga saglim alirsin sende 😊
Benhepbeklerim aynen oyle sukurler olsun zaten
selineliz07 Tebrik ederim Allah anali babali buyutsun canim😇🌺
selineliz07 benimkide gelmek için zorluyor şartları ama inş durur 2 hafta daha 😃
selineliz07 Zorluklar cekmissin sukurki ama guzel kokunu Allahim sana yasatdi.Insallah bizlerde yasariz 🙏
hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah bağışlasın.. 😊
selineliz07 amin CNm inş . Dikkat etmeye çalışıyorum 2hafta kaldı doktorun gün vermesini bekliyorum inş erkenden gelmez 😊
Gozunuz aydin canimmm rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin😘
Denizim amin canim😊
Prensesss insallah canim tut onu icerde 😁
Sara aynen sukurler olsun canim insallah sizlere nasip olur 😊
Ayselcnt amin canim sizinkileride oyle 😊
Sonay aman canim insallah valla cok zor yanida var bi o kadar guzel yanida o gordugun an mesela herseyi unutuyorsun😊
selineliz07 benim bebegim de 36+4 dogdu sarılık tehlikesi var bol bol Emzirmem gerektiği söylendi öylede yapıyorum sizde oldumu öyle bir sorun
selineliz07 evet CNm ilk benim belden oldu oğlumu hemen gördüm çok şükür bende öyle düşünerek teselli ediyorum kendimi bakalım inş panik yapmam 😏 Hayırlısı artık 😉
Duygudrk yok canim sukur cok iyi hatta cocuk doktoru bile bu kadae seye rahmen cok iyi dedi