selineliz07 canım Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün inşallah darısı başımıza 😍🤩🌼
36.haftalik dayanamayip gelen kizce 😍😇
Allahım acısını göstermesin inşallah haklısın yicek ekmeği varsa hayata tutunuyo işte
selineliz07 nasıl duygulandım😢 allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısı başımıza😍❤
Marguerite amin canim sagol 😊 insallah kolay gecer dogumun 😊
Naz3365 aynen oyle canim sukur yinede 😊
Ozgefe amin canim 😊 insallah acisiz sancisiz dogurursun😊
selineliz07 Rabbim analı babalı büyütsün canım şükür kurtulmşsunuz günümüz aynı bende 36+1 😊
Allah analı babalı büyütsün miniği. Darısı bizim başımıza🙏😊
selineliz07 yaaaaa Allah'ım minik mücize resmen yerim ya maşallah o minicik bedeniyle hoşgelmiş size o kadar soruna rağmen sağlıklı olması mükemmel ümitsiz anne babalara Ümit olur inş Benim çok şükür sağlık sorunu yok bebeğim ama sancım agrım oluyor sezaryen olacağım için 36 haftalıkken doğarsa diye korkuyordum şimdi sizi görünce Rabb'im yardım ediyor onu anladım Allah analı babalı büyütsün inş darısı bizim başımıza sağlıkla inş😊
selineliz07 Allah bağışlasın sağlıkla büyür inşallah prenses 💕
selineliz07 detaylı da bana da ayni şey söylendi gobek kordonunda 3 damar yerine 2 damar var dendi,cok moralim bozulmuştu simdi bunu okuyunca rahatladım,Rabbim saglicakla kavustursun bizi de evlatlarimiza ins. 🙇 size de gecmis olsun Allah analı babalı büyütsün
selineliz07 Hayırlı olsun Yaşama sımsıkı tutunmuş ya varsın küçük olsun
Prensesss aman canim dikkat et 😊
selineliz07 canım Allah size bağışlamış bundan sonra şansıyla büyüsün bebeğin 🙂
NesrinGnerYlmaz amin insallah canim darisi sizlere 😍😘
Bannesi amin canim bi anda kurtulursunuz sizde insallah 😊
Sonay insallah canim Allah razi olsun darisi size bi nefeste kurtulun ama dikkat.et derim sancin varsa canim😊
MeryemFatih amin insallah canim
klcserpil
insallah canim sıkma canini hersey olucagina varir insallah saga saglim alirsin sende 😊
Benhepbeklerim aynen oyle sukurler olsun zaten