FahriyeztrkYcel pizza da yeşil biber ve zeytin sevmiyorum sosis sucukta çıkarınca bir şey kalmıyor 🤣 aman tek derdimiz bu olsun insallah Allah sağlık sıhhat versin hepimizin bebeklerinee 🤗
“Zararlı” ama güzel yiyecekler🙆🏻♀️😂
kendi yaptığım sebzeli pizza, burger, çay bardağı kola, patates kızartması, cips... yiyiyorum malesef
yaaa şu ana kadar yediğim en zararlı şey mayonezdi umarım bir sorun çıkmaz 🙁
Lilium yaa mayonez neden zararli ben yiyodum 😳
zeyolin ben de korktum mayonez de zararliymis ben onu da yiyorum ya. Farkettim ki herseyi yiyormusum 😒
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ayy mayonezi ben de çok yerim heleki patates kızartmasıyla falan sanırım içinde çiğ yumurta kullanıldığı için zararlı olabilir şuan böyle bir tahmin yürüttüm 🤦🏻♀️
SenHepMercimekOlarakKalacaksin içinde çiğ yumurta olduğu için. Çiğ yumurtadan bebeğe bakteri geçebiliyormuş
zeyolin offf insallah bi zarari olmamistir bebislere. Balik yemek gerekiyor yiyemiyorum midem almiyor. Ceviz yemek gerekiyor yiyemiyorum yine midem almıyor. İlk haftalarda neyi cok yediysem artik yiyemiyorum surekli faydasiz seyler yemeye basladimm 😞
Lilium uzdunuz beni 😞😒
SenHepMercimekOlarakKalacaksin ahahahah aynen ben de hatta bugün sadece kendi yaptığım pizzayı yedim 1 öğün çok saçmalaştı yemek düzenim ve zararlı şeyleri daha çok ister oldum
SenHepMercimekOlarakKalacaksin bişey olmaz ya yedik artık yapcak birşey yok bundan sonra dikkat ederiz
Lilium insallah toparlariz valla 😞
SenHepMercimekOlarakKalacaksin toplayabildinizmi acaba bende herşeyi yemişim ya sözdeçok dikkat ettim ama canım çok istediğinde yedimde inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
Xrem valla hala ayniyim diyebilirim 😂 balik zaten yiyemiyorum hem mevsimi de degil. Balik yagi hapi kullaniyorum. Ama canim cektiginde yine pizzadir cogkoftedir vs yiyorum valla. Ceviz filan pek yemiyorum
zeyolin sosissiz ve sucuksuz yiyin
Kızlar benim canım da sürekli şu hazır noddle varya ondan istiyor. Bugün aldım yemedim zararlı diye. Ay yiyen var mı ya çok mu zararlı ki 😐
SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen bende canım istediği zaman tutamıyom korkuyomda ama 🤦♀️ inşallah Allah sağlık verir bebişlerimize
Xrem bisey olmaz abartmadigimiz surece bence. Canimiz cekince yiyelim arada bisey olmaz insallah 🙄