SenHepMercimekOlarakKalacaksin bişey olmaz ya yedik artık yapcak birşey yok bundan sonra dikkat ederiz
“Zararlı” ama güzel yiyecekler🙆🏻♀️😂
Lilium insallah toparlariz valla 😞
SenHepMercimekOlarakKalacaksin toplayabildinizmi acaba bende herşeyi yemişim ya sözdeçok dikkat ettim ama canım çok istediğinde yedimde inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır
Xrem valla hala ayniyim diyebilirim 😂 balik zaten yiyemiyorum hem mevsimi de degil. Balik yagi hapi kullaniyorum. Ama canim cektiginde yine pizzadir cogkoftedir vs yiyorum valla. Ceviz filan pek yemiyorum
zeyolin sosissiz ve sucuksuz yiyin
Kızlar benim canım da sürekli şu hazır noddle varya ondan istiyor. Bugün aldım yemedim zararlı diye. Ay yiyen var mı ya çok mu zararlı ki 😐
SenHepMercimekOlarakKalacaksin aynen bende canım istediği zaman tutamıyom korkuyomda ama 🤦♀️ inşallah Allah sağlık verir bebişlerimize
Xrem bisey olmaz abartmadigimiz surece bence. Canimiz cekince yiyelim arada bisey olmaz insallah 🙄
Zeynepnacar makarna degil mi o? Bence cigkofte pizza fln ondan daha zararlidir😒
SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende cevizi poşetle yedim bademi falan görünce kusasim geliyor ama bebeğe de faydalı biliyorum ama midem kabul etmiyor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin cigkofte çok yedim ben ya acılı hemde canim çok istiyor çünkü ne zararı varmış
EdanurBa ben de yiyorum ama evde kendiniz yapın diyorlar. Zaten etsiz cigkofte yemek gerekiyo. Disardakiler yesillgi fln duzgun yikamamis olabilir diye yiyosak da guvenilir yerlerde yemek lazim
Ketcap konusunda ne dusunuyorsunuz sizce oda mayonez kadar zararlımıdır ? Gecenlerde cok canım cektı ve azıcık yedım içerisindekiler bölümüne baktım yumurta yok die yemstım umarım kötü etmedm 🤤