Merveyunus31 Serguzest daha kullanmadım canımtavsiyeler üzerine aldım çok guzel ve kaliteli görünüyorlar inşallah kullanmak nasip olur
Fatossshhh Tuba_41 arabanız gelince bilgilendirir misiniz ? Bende aynı arabayı almayı planlıyorum tereddüt içerisindeyim
Hulya_ Aysegulck Ben henüz kullanamadım ama fiyatına göre şık ve dediğin gibi gayet büyük herşeyi alır 😊
nilgun_41 GokAnne bende o araba modelini internetten bakıyorum ama gercekte görmedim siz gördüyseniz bilgi verir misiniz bide hangi rengini düşünüyorsunuz
GokAnne nilgun_41 abimler kullanıyor çok memnunlar Bende bir kaç kez kullandım sürüşü çok güzel tekerlekleri büyük oldugu için kolay hareket ettiriliyor, ben grisini alıcam, kumaşlarıda çok güzel hepsi çıkıp yıkanabiliyor
Nrglzrl Gozdeozn evde ve mağazada test ettiğim kadarıyla sürümü çok güzel kolay👍🏻Ağırlığıda normal bence ben bu halimle katlayıp taşıyabiliyorum çanta gibi tutma kolu var katlanınca
Mrsakar hulyatkknt evet ilk e bebekte görmüştüm çok beğenmiştim sonra welcome babyde almaya gittiğimde de denedim. Tabi sokakta kullanmadık henüz ama kolay olacağını düşünüyorum
hulyatkknt Mrsakar sanırım mamas papas distributorlugunde satılıyor e bebek de hiç görmedim ya da maclaren, inglesina bakmaktan dikkatimi çekmedi. Denemeden de almak istemiyorum inşaallah açılır da mağazalar yakın zamanda dogumuma yetişir arabamız 🥰
Dilantpz Sedacolak e bebekten baby plusın Canyon travel sistem bebek arabasını aldım ve bayıldım gerçekten çok güzel canım tavsiye ederim fiyatıda gerçekten çok uygun. çanta da instagramda papyonbabykids sayfasından aldım 88 tlye çok büyük ve kaliteliydi o da tavsiye ederim ☺️
Nazmiyegnlmz Zlhb nasıl peki memnun musunuz bagi easy den. Sağlam duruyor mu. Ben de videolarını izledim çok beğendim. Ama kime sorsam bilinmedik bir marka dedi kafam karıştı 🤷♂️🤔
Zlhb Nazmiyegnlmz satıcı tanıdıgımızdı ben kafamda o arabaya bakmak ıcın gıttım zaten oda fıyat aralıgı verınce ona yonlendırdı henuz kullanmadım tabı kı ama marka olayı kısıye gore degısır yanı herkesın alıstıgı duydugu marka anlayısı cok farklı bence ınglesınayı kac kısı kullanmıs duymus yada stokke cybex yani genel olarak casual kraft pierre cardın chıcco bu markalar kullanılıyor bılınıyor🤷🏻♀️Ayrıca bagının ıkı sene mamaspaspas garantısı olması benı ekstra cezbetti zaten mamaspaspas hiiiçç hafıfe alınacak bır marka değil bence☺️
Duyguuu35 https://m.trendyol.com/baby-home/baby-home-855-taravel-sistem-bebek-arabasi-600-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-p-36483335?boutiqueId=453691&merchantId=107211&gclid=CjwKCAjwp-X0BRAFEiwAheRuizj8GyNDeP17rIi2qkP6cKq3lRTfs0WqqjsIobyiR9zJXkN7lpm_NhoC2MIQAvD_BwE
Duyguuu35 @Kbrahrl Kbrahrl https://m.trendyol.com/baby-home/baby-home-855-taravel-sistem-bebek-arabasi-600-bebek-oyun-parki-park-yatak-besik-p-36483335?boutiqueId=453691&merchantId=107211&gclid=CjwKCAjwp-X0BRAFEiwAheRuizj8GyNDeP17rIi2qkP6cKq3lRTfs0WqqjsIobyiR9zJXkN7lpm_NhoC2MIQAvD_BwE
pnremr Sedacolak bebek arabasina bende karar veremedim. Bu gidisle bu yaz disari cikamicaz gibi ortalik malum direk baston mu alirim bilmiyorum. Ama anne cantasini elele’den online aldim. 129tl den 69.90a dusmustu. Guzel sade kullanisli. Uygunada geldi
hulyatkknt pnremr aslında çok mantıklı söylediğiniz çocuğu hastaneden çıkartırken de sling tarzı bişile cikartabiliriz
betul2009_ pnremr ya aslında ben de onu soracaktim yeni hamileyim kışın Kasım da bebek gelecek inşallah. Kışın bebeğimi zaten hastane dışında bir yere çıkaramam baston almak mı mantikli. Travel sistemlere bebek ne kadar kullanir
Edanurdg Deletedmom3 evet tutma yeri birleşik ilk başta letgodan alacaktık istediğimiz gibi temiz bi ürün bulamayınca sıfır almak durumunda kaldık açık net fotoğraf galerimde olanı koydum siz nereden ne kadara aldınjz