Kkggee sağol cnm Allah razı olsun
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Emossehmus amin cnm 🙏
Sultee Amin cnm amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻
Yenianneadayi2208 basiniz sagolsun. Anlattiklariniz hemen hemen aynisini bnde yasadim ben 22 haftada canli dogum yptim suyum bitmisti ve yuz anomilisi vardi kizimda odada dogum bnde ve bacagima sarildi dogdugubda kalp atisini bacaginda hissettm. Normal dogum oldugu icin doktrm hic korunma dedi ve ben dogumdan 60 gun snra tekrar hamile oldugumu ogrendm Allahima binlerce kez sukurler olsun suan 40+3 haftyz persembe gunu nasipse sezeryanla dogum yapicm. Eger kizim olmasaydi belki suan oglum olmckti 4 yil tedavi gormustum. Demem o ki her serde bir hayir vardir. Rabbim en hayirli zmnda tekrar saglikli bir gebelik nasip etsin insAlllaaahhh
Yenianneadayi2208 mekani cennet olsun bende bugun bebegim hareket etmiyor diye gittim 30 haftaligim hastaneye nasil gittim.ne yaptım hic bilmiorm ama iyiymiş şükür gereksiz panik mi yaptim.diye dusundum ama sizin bu yazinizi okuyunca iyi ki gitmisim dedim Rabbim acınızı dindirsin insallah size yurekten dua edicem rabbim size sabır versin inşallah
Aglayarak okudum Allah sabirlar versin canim yandi her bir satirda. Allah hicbir anneye boyle birsey yasatmasin. Allah tum yavrularimizi bize bagislasin.
Yenianneadayi2208 canım rabbim bu acılarını unutturacak hayırlı sağlıklı evlatlar versin de inş. Bidaha bugünler aklına bile gelmesin
Çok zor ve sabır isteyen bir durum rabbim yar ve yardımcınız olsun 😢
Allah herkese sağlıkla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin 🤲🤲🤲
Yenianneadayi2208 Rabbim sabır versin. 😔 😔 Okurken çok kötü oldum.
Yenianneadayi2208 amin Allah razi olsun kuzum rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yenianneadayi2208 yazınızı ağlayarak okudum başınız sağolsun Allahım size sabırlar versin bende dün kürtaj oldum ama şuan görüyorymki daha büyük dertler varmış ins. Tekrardan bi yavrunuz olur
Yenianneadayi2208 amin canım benim amiiin rabbim sana hayırlı evlat versin en kısa sürede inşallah sağlıcakla dua edeceğim 🙏
Yenianneadayi2208 Allah yardımcınız olsun canım bebeğinle cennette kabuşmayı nasip etsin rabbim 😕 öyle üzüldümki içim paramparça oldu 😕😕 Allah sabır versin inşallah
Halimemermertas Rabbim evladınıza sağlıkla kavuşmayı ve upuzun bir ömür nasip etsin inşallah .🤲🏻
Herşeyde bir hayır illa ki var, Rabbimin bir bildiği var.Yaşanılanlar kolay değil çok zor ama hamd olsun Allah inancı olan insanlarız.Dualarla Rabbimize sığındık.
Veren Allah alan Allah.
Melike_ Rabbim evladınızı size bağışlasın.Sağlıkla kavuşun inşallah 🤲🏻 Amin canım Allah razı olsun dua eden güzel yüreğine ağzına sağlık.Rttiğin tüm dualar misliyle sana geri dönsün inşallah
Maviapril Amin Rabbim kimseye yaşatmasın.Fazlasıyla zor hemde çok.
kayseri_1234 Amin canım amin Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın.Evlat çok başka bişey çünkü.İlk rahme düştüğü andsn itibaren annelik duyguları harekete geçiyor.Herşeye anne gözüyle bakmaya başlıyor insan.
Rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın, yüreğinde evlat acısını tattırmasın
AyEmGul Amin canım.🤲🏻
@Yenianneadayi2208 Allah sabır versin inşallah 🤲😕
Fulyaa29 Allah razı olsun canım.Herkesin derdi acısı kendine göre büyük.Rabbime bende dayanma gücü ver sabır ver diye çok dua ettim.Çok çok zor tarifsiz ama Allah sabrını vermese insan dayanamaz zaten.Kaderimizde varmış Rabbimin takdir elden bişey gelmez.
İnş sizde en kısa sürede yeniden anne olursunuz. 🤲🏻
September5 Dua eden ağzına yüreğine sağlık canım.Allah razı olsun 🤲🏻