Fulyasare şoktan aldım deepend i büyük beden 42/50 9 adet var ve yeterli gayrette güzel di hepsi burada dan alacaktım bir baktım şokta var hemen aldım
EsEmEy instagram dan lohusa sepetinden aldım çok kaliteli ve uygun fiyatı.trendyoldan da 1 tane aldım yedek olsun diye gayet güzel sonrada kullanabileceğim birşey
tunahan ben trentyoldan aldım birçok şeyi gayet başarılı helen herşey
Kizlar hemsireye ne veriyoruz dogumda. Hastane cikisimin icinde bere eldiven alt ust takim var bunlari veriyoruz dimi sadece. Icine citcitli zibin yada ince bi iclik oluyor onu veriyor muyuz? Battaniye bebek bezi falan? Hala hazirlamaya baslamadim da 33 hafta 😔
    Cigerciemo bende 33 oluyorum ve hazır değil😅10lu çıkış harici ben normal takım vericem içine eldiven şapka çorap göbek bağını koruması için içlik, zıbın birde ince nasıl denir battaniye türü şey koyucam☺️
    HappyMom ANNE için;
    -pike takımı
    -terlik-taç
    -3 takım gecelik (bir tane sabahlıklı, bir tane ince uzun kollu ve bir tanede önden düğmeli)
    -havlu, kağıt havlu
    -emzirme örtüsü
    -gögüs pedi
    -hijyenik ped
    -1 normal 1 emzirme atleti
    -5 iç çamaşırı ve 2 adet emzirme sütyeni
    -çorap 2 adet kalın 2 adet ince 1 yün patik
    -gögüs ucu kremi
    BEBEK için ;
    -alt açması
    -1 adet müslin örtü 1 adet kundak battaniye 1 adet kalın battaniye
    -bez 20 adet
    -3 tane iç zıbın
    -3 tane çııtlı body
    -2 tane 3 lü set
    -1 tane 5li set
    -1 tane 10 lu set
    -1 tane isimli tulum eldiven şapka set
    -1adet örgü yelek 1 adet normal yelek
    -2 tane ince 2 tane kalın çorap
    -ekstradan 1 adet eldiven
    -ağız bezi 4 adet
    -pişik kremi
    -emzik
    -biberon
    32+2 yim çantam hazır benimde🙏🏻🙏🏻
    Merve_kucuk kendine artı el havlusu peçete ve de bitane tabak kaşık çatal koy bence ortalık belli canım temiz olur olmaz rahat et
      Marinedeniz doğum yapmamıs biri olarak görüyorum sizi , evet hatta dusj jeli tırnak makası felan da götürmeli😀 kendi agzınızla diyorsunuz 1 gece kalacak:)))) ertesi sabah cıkacak.. kaldı ki sezeryan felan olsa kalkmaya zaten zor gücü olacak, diş fırçalamak nedense aklıma gelmiyor
        38+1 bebek için
        10 adet bez
        Bi paket ıslak mendil
        10 lu hastane çıkışı
        5 li hastane çıkışı
        2 takım içli dışlı zıbın seti
        4 adet ağız mendili
        4 adet eldiven
        2 adet bandana
        4 adet çorap
        Alt açma bezi
        3 adet battaniye
        Emzik
        Biberon
        Bebek kolanyası
        Puset
        Kendim için,
        2 takım pijama takımı
        Yelek
        Tülbent
        2 adet alt üst iç çamaşırı
        Peçete
        Hasta bezi
        2 adet Emzirme südyeni
        Göğüs pedi 6 8 tane
        Terlik
        Hastaneden çıkarken kıyafet
        Herşey hazır diye düşünüyorum 🙏 gelebilir artık 🥰
        Aslima bende 28 haftanın içindeyim bence hiç geç değil son haftalarda insan ağırlaşıyor herşey zorlaşıyor. Şimdiden hazırlamak en mantıklısı benim nerdeyse hiçbir eksiğim kalmadı. odası kıyafetleri herşeyi hazır çok şükür
        Davetsizmercimek nerede mi diş fırçalıyorum? İlk dogumum da da kendime ait kişisel bakım olarak diş fırcası dis macunu goturdum sezaryen oldum 2 gün kaldım ve 2 gün boyunca gunde 2 kez fırçalama fırsatım oldu bunda şaşıracak ne var anlayamadım açıkçası en az 1 gün kalınıyor en fazla 2 gün eger aksilik olmazsa 2 günde cıkıyor sezaryen olan kisi hastaneden yani bebek ağlamasından yada bebegimle ilgilenirken dişimi fırçalama fırsatım olmayacağını sanmam
        Davetsizmercimek ayrıca sezaryen olan kisi kalkamıyor diye bisey yok gayet de normal ilk 3 saatten sonra kalkabiliyoruz dişimi bile fırcalayamıcak kadar güçsüz kalmamıstım bu kez de gücüm olur allahın izniyle ben merak etmeyin siz