Zehra34 uzun gecelik dediğiniz ne oluyor
Doğum Çantası 🤰 🧳
Ozgeesin nerede diş fırçalıyorsunuz gerçekten şaşkınım...
Davetsizmercimek bir gece hastamede kalincak dislerini hic fircalamicak mi tuvalete girdigi yerde fircalar lavaboda ne varki😄
Davetsizmercimek bir gece hastamede kalincak dislerini hic fircalamicak mi tuvalete girdigi yerde fircalar lavaboda ne varki😄
Marinedeniz doğum yapmamıs biri olarak görüyorum sizi , evet hatta dusj jeli tırnak makası felan da götürmeli😀 kendi agzınızla diyorsunuz 1 gece kalacak:)))) ertesi sabah cıkacak.. kaldı ki sezeryan felan olsa kalkmaya zaten zor gücü olacak, diş fırçalamak nedense aklıma gelmiyor
38+1 bebek için
10 adet bez
Bi paket ıslak mendil
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 takım içli dışlı zıbın seti
4 adet ağız mendili
4 adet eldiven
2 adet bandana
4 adet çorap
Alt açma bezi
3 adet battaniye
Emzik
Biberon
Bebek kolanyası
Puset
Kendim için,
2 takım pijama takımı
Yelek
Tülbent
2 adet alt üst iç çamaşırı
Peçete
Hasta bezi
2 adet Emzirme südyeni
Göğüs pedi 6 8 tane
Terlik
Hastaneden çıkarken kıyafet
Herşey hazır diye düşünüyorum 🙏 gelebilir artık 🥰
10 adet bez
Bi paket ıslak mendil
10 lu hastane çıkışı
5 li hastane çıkışı
2 takım içli dışlı zıbın seti
4 adet ağız mendili
4 adet eldiven
2 adet bandana
4 adet çorap
Alt açma bezi
3 adet battaniye
Emzik
Biberon
Bebek kolanyası
Puset
Kendim için,
2 takım pijama takımı
Yelek
Tülbent
2 adet alt üst iç çamaşırı
Peçete
Hasta bezi
2 adet Emzirme südyeni
Göğüs pedi 6 8 tane
Terlik
Hastaneden çıkarken kıyafet
Herşey hazır diye düşünüyorum 🙏 gelebilir artık 🥰
Bernayksl Aynen onlarda aklımda😊
Aslima bende 28 haftanın içindeyim bence hiç geç değil son haftalarda insan ağırlaşıyor herşey zorlaşıyor. Şimdiden hazırlamak en mantıklısı benim nerdeyse hiçbir eksiğim kalmadı. odası kıyafetleri herşeyi hazır çok şükür
- Düzenlendi
Davetsizmercimek nerede mi diş fırçalıyorum? İlk dogumum da da kendime ait kişisel bakım olarak diş fırcası dis macunu goturdum sezaryen oldum 2 gün kaldım ve 2 gün boyunca gunde 2 kez fırçalama fırsatım oldu bunda şaşıracak ne var anlayamadım açıkçası en az 1 gün kalınıyor en fazla 2 gün eger aksilik olmazsa 2 günde cıkıyor sezaryen olan kisi hastaneden yani bebek ağlamasından yada bebegimle ilgilenirken dişimi fırçalama fırsatım olmayacağını sanmam
- Düzenlendi
Davetsizmercimek ayrıca sezaryen olan kisi kalkamıyor diye bisey yok gayet de normal ilk 3 saatten sonra kalkabiliyoruz dişimi bile fırcalayamıcak kadar güçsüz kalmamıstım bu kez de gücüm olur allahın izniyle ben merak etmeyin siz
Marinedeniz bosverin hanımefendi fırçalamasın ben 3 4 saat bile duramam fırcalamadan gün icinde bsey atıştırsam dahi fırcalarım 🤗
Merve_kucuk merhaba Merve hanım bu sitelerden alışverş yaptınızmı hiç güvenebilirmiyiz ?🥰
Kaderjin Evet güvenilir ☺ 1-2 tanesinden alış veriş yaptım. Diğer sitedekileride burdaki kızlardan gördüm. Yani gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz🤗
Merve_kucuk çok teşekkürler Merve hanım😍🥰
Kaderjin Rica ederim😊
EsEmEy defacto da cok guzel hamile pijama ic giyim ve bebek kiyafetleri var çoğunu oradan ve pentiden aldim
28+4♥️
Odasını ve diğer eksikleri aldık ama odası daha hazır değil🙄 yıkama ütüleme ve hastane çantası içinde daha erken diye düşünüyorum 🙏🏻
Odasını ve diğer eksikleri aldık ama odası daha hazır değil🙄 yıkama ütüleme ve hastane çantası içinde daha erken diye düşünüyorum 🙏🏻
Beklediyim sohbet😍bende daha erken 26tamamladık