Marinedeniz doğum yapmamıs biri olarak görüyorum sizi , evet hatta dusj jeli tırnak makası felan da götürmeli😀 kendi agzınızla diyorsunuz 1 gece kalacak:)))) ertesi sabah cıkacak.. kaldı ki sezeryan felan olsa kalkmaya zaten zor gücü olacak, diş fırçalamak nedense aklıma gelmiyor
    38+1 bebek için
    10 adet bez
    Bi paket ıslak mendil
    10 lu hastane çıkışı
    5 li hastane çıkışı
    2 takım içli dışlı zıbın seti
    4 adet ağız mendili
    4 adet eldiven
    2 adet bandana
    4 adet çorap
    Alt açma bezi
    3 adet battaniye
    Emzik
    Biberon
    Bebek kolanyası
    Puset
    Kendim için,
    2 takım pijama takımı
    Yelek
    Tülbent
    2 adet alt üst iç çamaşırı
    Peçete
    Hasta bezi
    2 adet Emzirme südyeni
    Göğüs pedi 6 8 tane
    Terlik
    Hastaneden çıkarken kıyafet
    Herşey hazır diye düşünüyorum 🙏 gelebilir artık 🥰
    Aslima bende 28 haftanın içindeyim bence hiç geç değil son haftalarda insan ağırlaşıyor herşey zorlaşıyor. Şimdiden hazırlamak en mantıklısı benim nerdeyse hiçbir eksiğim kalmadı. odası kıyafetleri herşeyi hazır çok şükür
    Davetsizmercimek nerede mi diş fırçalıyorum? İlk dogumum da da kendime ait kişisel bakım olarak diş fırcası dis macunu goturdum sezaryen oldum 2 gün kaldım ve 2 gün boyunca gunde 2 kez fırçalama fırsatım oldu bunda şaşıracak ne var anlayamadım açıkçası en az 1 gün kalınıyor en fazla 2 gün eger aksilik olmazsa 2 günde cıkıyor sezaryen olan kisi hastaneden yani bebek ağlamasından yada bebegimle ilgilenirken dişimi fırçalama fırsatım olmayacağını sanmam
    Davetsizmercimek ayrıca sezaryen olan kisi kalkamıyor diye bisey yok gayet de normal ilk 3 saatten sonra kalkabiliyoruz dişimi bile fırcalayamıcak kadar güçsüz kalmamıstım bu kez de gücüm olur allahın izniyle ben merak etmeyin siz
    Marinedeniz bosverin hanımefendi fırçalamasın ben 3 4 saat bile duramam fırcalamadan gün icinde bsey atıştırsam dahi fırcalarım 🤗
    Kaderjin Evet güvenilir ☺ 1-2 tanesinden alış veriş yaptım. Diğer sitedekileride burdaki kızlardan gördüm. Yani gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz🤗
      EsEmEy defacto da cok guzel hamile pijama ic giyim ve bebek kiyafetleri var çoğunu oradan ve pentiden aldim
      HappyMom
      28+4♥️🌸 nerdeyse her şeyi hazır yıkama ütüleme hastane çantasını hazırlamak içinde erken diye düşünüyorum 🥰
      28+4♥️
      Odasını ve diğer eksikleri aldık ama odası daha hazır değil🙄 yıkama ütüleme ve hastane çantası içinde daha erken diye düşünüyorum 🙏🏻
        Beklediyim sohbet😍bende daha erken 26tamamladık