mandalin123 kapida ödemesi var mi acaba ya dünden beri girmediğim site kalmadi kapida ödemesi yok
Doğum Çantası 🤰 🧳
PINAR14 sanki daha erken gibi geliyor bana daha 1 ay var
derya39ege en güzeli valla sona bırakmamışsın :)
Cerenavc erken doğum ihtimali olduğu için eksikleri hızlıca internetten tamamlayıp hazırladık😊
Pren-annesi2 ama bilemiyorsun ki 35 te de gelebiliyor hazır olalım da
Elifdoan ben kullanmayı düşünmüyorum rahatsız olurum ben öyle şeylerden. Onun yerine sağlık durumum elverdiği ilk anda yürüyüşe başlamayı düşünüyorum.
Zehra34 bukadar abartmaya gerek yok bence ben oglumda 1 gunde taburcu etiler yanima aldigim bircok seyi kulanmadim bile
O kadar heyecanlıyım ki 16.haftadayım nerdeyse çantamı düzcem 😍 bu koronadan dolayı çıkamıyorum çıksam neler olcaktı acaba😍 hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin, mutlulukla aşkla büyütelim inşallah 😍😍
- Düzenlendi
Azemiram ☺ https://www.e-minico.com/?gclid=Cj0KCQjw-Mr0BRDyARIsAKEFbedPJm8pGR94ogOF4rW1zJ0pEOwKDbtIkpqchPlS3d7o_T5jUUJe4DEaAvG3EALw_wcB başkasına sormuşsunuz ama görmüşken yazayım dedim🙂
Merve_kucuk diş fırçası diş macunu havlu deodarant meme için krem diye okumuştum bir yerde ☺️
Sahra1234 Göğüs kremi hariç diğerlerini bıraktım canım☺
Merve_kucuk diş fırçası ve macununu da koyun isterseniz, bir gün kadar kalacaksanız
Yumak Aynen bıraktım 😊