Kizlar kahverengi kanamam var 2 haftadir leke seklinde bazende yogun bi leke geliyo dr aradim proluton igne vurulmammi soyledi haftada kullanan var mi etkili mi
proluton igne kanama
Progestan kullaniyorum günde 3 kere
Ben kullanmıştım haftada bir yarım doz vuruluyordum ondan önce de progestan kullanmıştım sorun yaşamadım çok şükür
Ben 3 günde bir vurunuyorum sabah akşam da progestan içiyorum. Kanama alanım var geliyor hala kanama yatıyorum sürekli. Doktor geleceğini söyledi zaten. iğne ilaç devam yatışa devam.
Minnaksever eczane recetesiz veriyo mu acaba
Benim kanama olmadi ama rahim incelmesi olduğu için haftalık vuruluyorum çok şükür etkili oluyo
Ben hamilelilgin 3 4 ayını hep leke ile geçirdim pruloton cok etkili ve iyi bir ilaç acılı ama kesin vurun
cnntylmz eczane verir de hastane reçetesiz yapmaz sağlık ocağına falan yazdorabilirsin
Minnaksever tamam canim cok tesekkür ederim
Razz7020
Kizlar birde kanama leke oldugunda ayaklariniz agriyo mu sanki adet olcak gibi benim cok agriyo
cnntylmz bende 7.5 haftalık hamileyim ama bugun kahve leke sonrası yoğun adet kanaması şeklinde kanamam var doktora gittim ilaç ların dozunu yükseltti ama umudum kalmadı 😞yarın ultrasonda kalp atışı duyamazsam kaybediyorum demektir çok üzgünüm 😞adet sancısıda çekiyorum kanama da çok yoğun ki 1 Aydın’da progestan kullanıyordum neden böyle oldu anlamıyorum 😞
Çok kasık ağrım oluyordu adet sancısı gibi hep yattım
Minnaksever kasik agrimda yok canimda ayakarim agriyo benimde