7 aylık hamileyim Allah izin verirse oruç tutacam başka tutacak var mı merak ediyorum🙈😊
ORUÇ TUTACAK OLAN VAR MI ?? 🙈😉🤔
Semay ben 9 haftalık hamileyim bende tutacağım inşallah 🙏☺️
Prensessssss
Allah kabul etsin🙏inşallah tutabiliriz🙈
Semay Tutamayacağımm yemek yemeden duramayan bir hamileyim benn 😂😂 Allah kabul etsin sizinkileri inşallah
Deletedmom138 katılıyorum 😀
Semay Ilaclarim dolayısıyla tutamycam üzülerek 😔 Allah kabul etsin inşallah ❤
Semay hamilelerin duası kabul olurmuş oruç ta tutacağız inşallah bunfan daha güzel bir huzur varmı 💕rabbim sabır versin tutarız arkadasım inşallah zaten bütün gün evdeyiz malum hastalıklar vs rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏
Gerçek mümin bir gebe hamileliği boyunca Allah yolunda cihad etmiş gibiymiş 🤗💘 bunu da söyliyim istedim 😍
Semay bende 7 haftalık hamileyim tutacağım canım ama midem çok kötü yanıyor ve bulanıyor inşallah yarın böyle olmaz 😔
Bende tutacağım inşaallah şuan 17 haftalığım.
Semay çok istiyorum ama gerçekten dayanamıyorum biraz aç kalsam elim ayağım boşalıyor asla dayanamıyorum gecenin dördü ben şimdi mutfaktan geldim yine yedim yine 😔
Malesef yemek yerken bile birazdan acıkırsam şunu yerim hatta gece uyanırsam da şunu yerim diyerek geçiyor zamanım 😰💁🏻♀️💁🏻♀️
tutacaklarinkini Alllah kabul etsin şimdiden 🙏🏻
Deletedmom138 zaten gercek bir mümin karnındakinide aç bırakmaz diye düsünüyorum
Deletedmom210 yemek yemeye uyandım migdem kazınıyor cok zoelanrım ama tutacaklarada allah kolaylık versin zor gercekten
Busraer valla bende sandvice sardım bu aralar yemeden yatamıyorum 🙈 yedim uyumaya çalışıyorum acikmAdan uyurum ins 😂😅
Semay bende tutacağım sabah bulantı ve kusmam olmazsa inşallah 🙏🏻 Allah kabul etsin hepimizinkini dualarda buluşalım ☺️🙏🏻
Mmmerve123 Gebeliğin ilk 3 ayı vucüd sıvısız kalmaması çok önemli özellikle tansiyon düştüğü zaman düşük riski oluyormuş, zorlu bir ilk trimester geçirdiğim için yazmak istedim 1 günden birşey olmayabilir ama Ramazan boyunca tutmayı düşünüyorsanız doktorunuza danışın derim 😹şimdiden Allah kabul etsin 🙏🏻
32 haftaligim inşallah ben e tutacağım