Semay hamilelerin duası kabul olurmuş oruç ta tutacağız inşallah bunfan daha güzel bir huzur varmı 💕rabbim sabır versin tutarız arkadasım inşallah zaten bütün gün evdeyiz malum hastalıklar vs rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🙏

Semay bende 7 haftalık hamileyim tutacağım canım ama midem çok kötü yanıyor ve bulanıyor inşallah yarın böyle olmaz 😔

Bende tutacağım inşaallah şuan 17 haftalığım.

Semay çok istiyorum ama gerçekten dayanamıyorum biraz aç kalsam elim ayağım boşalıyor asla dayanamıyorum gecenin dördü ben şimdi mutfaktan geldim yine yedim yine 😔

Malesef yemek yerken bile birazdan acıkırsam şunu yerim hatta gece uyanırsam da şunu yerim diyerek geçiyor zamanım 😰💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️
      tutacaklarinkini Alllah kabul etsin şimdiden 🙏🏻

Busraer valla bende sandvice sardım bu aralar yemeden yatamıyorum 🙈 yedim uyumaya çalışıyorum acikmAdan uyurum ins 😂😅

Semay bende tutacağım sabah bulantı ve kusmam olmazsa inşallah 🙏🏻 Allah kabul etsin hepimizinkini dualarda buluşalım ☺️🙏🏻

Semay sahur yapmak için kalktım mutfağa hazırlamaya başlarken Bi anda tansiyonum mu düştü anlamadım ufak Bi baygınlık geçirdim annem yanımdaydı iyi ki 😢 yine de sabah ki durumuma bakacağım inşallah iyi olurum da tutabilirim 😢 Allah herkesinkini kabul etsin.

Mmmerve123 Gebeliğin ilk 3 ayı vucüd sıvısız kalmaması çok önemli özellikle tansiyon düştüğü zaman düşük riski oluyormuş, zorlu bir ilk trimester geçirdiğim için yazmak istedim 1 günden birşey olmayabilir ama Ramazan boyunca tutmayı düşünüyorsanız doktorunuza danışın derim 😹şimdiden Allah kabul etsin 🙏🏻