Busraer valla bende sandvice sardım bu aralar yemeden yatamıyorum 🙈 yedim uyumaya çalışıyorum acikmAdan uyurum ins 😂😅

Semay bende tutacağım sabah bulantı ve kusmam olmazsa inşallah 🙏🏻 Allah kabul etsin hepimizinkini dualarda buluşalım ☺️🙏🏻

Semay sahur yapmak için kalktım mutfağa hazırlamaya başlarken Bi anda tansiyonum mu düştü anlamadım ufak Bi baygınlık geçirdim annem yanımdaydı iyi ki 😢 yine de sabah ki durumuma bakacağım inşallah iyi olurum da tutabilirim 😢 Allah herkesinkini kabul etsin.

Mmmerve123 Gebeliğin ilk 3 ayı vucüd sıvısız kalmaması çok önemli özellikle tansiyon düştüğü zaman düşük riski oluyormuş, zorlu bir ilk trimester geçirdiğim için yazmak istedim 1 günden birşey olmayabilir ama Ramazan boyunca tutmayı düşünüyorsanız doktorunuza danışın derim 😹şimdiden Allah kabul etsin 🙏🏻

Semay cnm allah kabul etsin çok isterdim tutmayı ramazanda özellikle de ama bugün gece saat 2 gibi yemek yiyp yatmıştım şuan midem öyle bir sızlıyor ki hadi mide sizlamasi sorun değil sızlar sızlar geçer de direk tansiyonum düşüyo gözüm kararıyor ellerim titriyor hamile oldugumu öğrendiğimden beri açlığıma hiç dayanamıyorum 😒🤷‍♀️🤷‍♀️

36 haftalığım inşaallah bizde niyetlendik Rabbim kabul etsin hepimizin oruçlarını 🤗

Semay tutmak istiyorum ama önce bi doktoruma danışmam lazım 15. Haftadayım henüz

Semay ilaçlarımdan dolayı tutamıyacağım rabbim sağlık sıhat verirse ilerde tutarız inşallah 🥰😀

Semay Maalesef çocuklarımı aç bırakamam💆🏼‍♀️ Sizinkiler kabul olsun🙏

gamze2234

Teşekkür ederim güzel bilgiler için. Bugün çok iyiydik şükür hiç zorlanmadım hatta iftarda birşey yiyemedim yine midem bulandı normalde de yiyemiyorum zaten 🤷‍♀️ Değişen pek bişey olmadı. Son bir haftadır suda içemiyorum çünkü su bile midemi bulandırıyor 🥺

Mmmerve123 allah kabul etsin, ne yazık ki bende öyle yiyemiyordum kilo kaybı yaşadım ama su içemiyorum diye hep serum taktırıyordu dr um 😌

Semay ben acıkır acıkmaz mide bulantısı ve baş dönmesinden yerimden kalkamıyorumm😔😔 maşallah keşke bende tutabilsem ama korkuyorum

Bende 17 haftalığım tutmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ama doktor tutmasan daha iyi olur dedi daha ilk gebeligim çok kararsızım

Semay arkadaslar oruc tutma sorunlulugunuz yok cocuk icerde ac yazik gunah onun borcunu zaten odersin allah herseyi goruyor. Minnacik cani var zaten kndini besinsiz birakirsan cocuk kilo almaz sagliksiz beslenir. Ben bu zmna kadar hic orucumu birakmadim ama suanda bi sebebim var hamileyim .zevkten tutmamazlik yapmiyorum. Hamile olup oruc tutacaklar bebeginiz dogdugunzda sabahtan aksama kadar onu ac birakirmisinz birakamazsinz dimi . Buda oyle birsey. Bebeklerinizi ac birakmayin gunah.