CerenVarol

Canım sende sebebini öğrenmelisin ilk olarak önlemler alındıktan sonra kendini hazir hissedersen nasip olir.sebebi hakkinda birsey dediler mi

Canım başın sağolsun ne dicemi bilemedim Rabbim öteki tarafta sana şefaatçi eyleyip yüzünü güldürür inşAllah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın sağlıkla kucağına alırsın inşAllah sınavın böyleymiş senin de Rabbim acılarını unutturur inşAllah 😔🙏🏻

duygu_sal gerçekten yaptığıniz o kadar yanlış ki başlık zaten belli bile bile girip baktınız neden okudunuz o zaman madem ki kötü oluyorsunuz burda kimseyi etkilediği yok insanoğlunun başına herşey gelebilir bu yarın birgün benim başıma veya senin başına gelmeyeceği ne malum öyle bi konuşma tarzınız vardı ki sanki bayanı aşağılar gibi bakmayın kardeşim o zaman kadın bizimle acısını paylaşmış bizde destek oluyoruz teselli ediyoruz siz ise gelmiş acınızı anliyorum da bu kadar hamile kadını üzmeye hakkınız yok zaten piskolojisi bozulacak insan başlığı görür görmez yorumlara bakmaz demekki bu kadar insan boşuna teselli vermiyor bu kadına azıcık duyarlı olun evladını kaybetmis bir anne bu durumun ne zor olduğunu siz biliyor musunuz kendinizi onun yerine koyun lütfen

CerenVarolaynen oyle Rabbim sağlıkla kucağıniza alacak bir evlat nasip eder insaAllah saolun Allah razı olsun 💙 InşaAllah

DilanArven öncelıkle cok ama cok tesekkur ederim allahım sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın evladınızı allah razı olsun...hamilelik süresince 32. Haftama kadar herseyım normal seyrettı,32. Haftanın sonları ve 33. Haftanın basında ödemlerim basladı eşimin görev yeri olan divriğideki devlet hastanesine gittim fakat adam akıllı ılgılenmedıler doktor yoktu ve ebeyıde cagırmadılar,orda yapılan idrar tahlılınde protein kaçağı cok cıkmıs ve benı o halde saldılar,zaten ertesı gun ucakla istanbula geldım doğum ıcın daha sonra burda yapılan testlerde az mıktarda cıktı ama tanayonum bir turlu normalin altına düşmedi ve ödemlerim dahada arttı,bunun böle olması gebelik zehirlenmesiymış,doktoru yanıltan testlerımın bir ıyı cıkıp bir kötü cıkmasıydı,ödemlerim ilaclar sayesınde yeni gitti,sadece gözlerimde biraz pusluluk kaldı,oda zehirlenmeden dolayıymıs,rabbımın bir bildiği vardır verende o alanda,buda benım imtihanımmış,isyan etmıyorum allahımın gucune gıder...

CerenVarol Rabbim size sabır versin,evladınız sizi cennette bekliyor olacak inşallah.Hiç kolay değil bunu yaşaması,okurken bile gözlerimden yaşlar aktı.Allah tez zamanda bi evlat nasip etsin size 🤲🏻♥

Zezell allah razı olsun cok tesekkur ederım,gebelık zehırlenmesi dedi doktor,bu cumartesi gunu ali osman koyuncuoğluna gıdıcem bakalım o nedıcek ona gore hareket edıcem

• Bhr bunu yanıtladı.
            • Bhr bunu beğendi.

CerenVarol Evet Allahim boyle nasip bildi. Allahimda kullarimin benim gonderduyim herseye dayandiklarin Sukur etdiklerin gorsun 🙏🙏🙏🙏

Nur55 allah razı olsun allah saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın evladınızı🙏🏼🙏🏼🙏🏼Amin insallah o benım orda bekleyen meleğim zaten pamuk kızım,allahımın takdırı boyleymıs vardır bır bildiği gene nasip eder insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol herseyin hayirsli güzel kardesim buda senin imtihaninmis 🙁 o size InsaAllah sefaatci olacak ♥ Bildigime göre 6 ay beklemek lazim tekrar hamile kalmak icin.. dr birsey dedimi? Eminim ki sen o güzel yüreginle sabredersen rabbim sana 2. melegini kucaginda görmeyi nasip edecek InsaAllah dualarimdasin 🤲

Kaansinem ben 8 aydır bu programda burda ne dedıkodu yapanlar gordum ne sacma sapan konusanları gordum ama gıg demedım,benı ılgılendırmez dedım cıktım,bıldıgım birşey oldugunda hep yardımcı olmaya calıstım ınsanlara,ben kötü birsey yazmadım kı,kimseyı üzmekte deıldı amacım,sadece aylardır oldugum yere bunu paylasmak istedim,ve ben dıkkat etmedım tansiyonuma sizler edin istedim tansiyon tehlıkelıymıs anlatmak istedım dilim döndüğünce ama yanlış anlasıldım,sizleri hepinizi üzdüysem özür dilerim

Ebrush allah razı olsun lütfen üzülmeyın nolur sadece tansiyonunuza dıkkat edın,çok ama çok tesekkur ederim🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol Sen bizi uzmedinki ama sen bize neyise anlattin kendi biseyunu anlattin biizimde borcumuz sana destek olmak.Hemde sen bize tansiyonun tehlikeli oldugun annatdin.

EbruHafsa allah razı olsun melek kızım benım orda koruyucu melegım olcak allahın ıznıyle🙏🏼Cok tesekkur ederim doktor biraz fazla söyledi 2 sene yapma dedı kafamı karıstırdı sımdı cumartesi gunu ali osman koyuncuoğluna gıdıcem kontrole.allahım gene nasıp eder insallah dualarınız içinde cok tesekkur ederim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Sara allah razı olsun ama gercekten ıhmal etmeyın ben cunku soktayım 10/7 olan tansıyon hep bi anda 17 lerde oldu neyse vardır bır hayır allahın hıkmetınden sual olmaz 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• Sara bunu yanıtladı.
                    • Sara bunu beğendi.

duygu_sal bütün gebeler bir bu kardesimizden duymuyor duymadi da ilk defa böyle bir hikaye. Hersey rabbimizden gelir, okusak ne olur okumasak ne olur??? Ben aksine kendime ders cikardim daha dikkatli olacagim rahatsizlik duydugumda!!! Birde bu kardesimiz icin ve hepimiz icin dua edecegim, sen böyle negatif seyler cikariosan bu senin sorunun.

CerenVarol Estağfurullah olur mu öyle şey ne özrü tansiyonumuza Dikkat etmemiz gerektiğini söyleyip bilgilendiriniz çok saolun napacaksın bacım bazen gereksiz insan çok saçma sapan herşeye muhalefet birileri illa ki oluyor siz içinizi gönlümüzü ferah tutun rabbim böyle birşeyle imtihan etti ama sonunda mukafati çok büyük olacak evladıniz şefaatçi olacak sizden Rabbim soğuk sabrını vericek çok zor anliyorum evlat acısı hiç kolay değil ama Rabbim yüzünüze gülsün hayırlısıyla en kısa zamanda bi evlat daha nasip etsin fazla yipratmayin kendinizi ailenize eşinize yansitmayin onlar sizin bu halinize daha çok üzülür kolay değil hiç değil ama sabırlı olmak zorundasınız elden bişey gelmez takdiri ilahi rabbim sana her şeyin en hayirlisini en güzelini nasip etsin inşallah tekrardan evlat sahibi olmayı nasip etsin ben ve tüm annelere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin doğum yapacaklara kolay doğumlar nasip etsin inşallah Rabbimden ümit kesilmez gönlünuzu ferah tutun 🤗

CerenVarol çok üzüldüm Allah sabır versin , kimseye göstermesin çok zor tevekkül edin bol bol dua edin kurban olduğum Rabbim en iyisini bilir inşallah . Cennette annesini babasini bekleyen bir melek oldu o . Alllah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gonlune gore bir evlat nasip eder insallah