Başınız sağolsun allahım Sabırlar versin bizimle paylasarak en iyisini yaptın sen cnm boşver bos laf konuşanları biz ne konular gördük buralarda ...senin konum en önemli konulardan ...benim arkadaşım da aynısını yaşadı ardından 3. Ay hamile kaldı inşallah sende hayırlısı ile kavusursun tekrar... Ama sebebini araştır tansiyon kesin etkiler tabi ama tansiyonun neden yükseldiği de önemli var mıydı tansiyon sıkıntısı sende ? Birde acaba uçak da etkilemiş olabilir mi ?

sss allah razı olsun zamanla anlarlar rabbım cok buyuk allah sınamasın kımseyı ve kucagını boş koymasın zor yerı dolmaz ama zaman işte rabbım en ıyısını bılır 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

cannarz cok tesekkur ederim allah razı olsun cok sağolun 🙏🏼🙏🏼 Nolur ağlamayın o benım minik meleğimdi emanetti bana allahım benden cok sevdı aldı emanetını vardır bıldıgı belkı daha hayırlı bır evlat nasıp etcek bana allah razı olsun sizden ömrünüz uzun olsun hepinizin butun yanımda olan herkezin🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol hep sezaryen karşı bi önyargim oldu daha çok normal doğurmak isterim rabbim izin verirse allahtan bisey cikmazsa normal olmasını çok isterim benim annem hala daha sancılarını cekiyo kayinvalidem de olsun sezaryen ağrıları kaliyo yaaa ☺

Zeytininpeyniri allah razı olsun olsun cok tesekkur ederım iyi dilekleriniz için🙏🏼🙏🏼 Tansıyonum hep dusuk cıkardı ıstanbula gelmeden sadece 1 kere yuksek cıktı ama normale dondu sonra ama muhtelemelen ucaktan oldum,zaten protein kaçağı varmış,sonrasında tansıyonum bi yüksek bi düşük seyrettı,bu dunyada yıyecek ekmegı yokmus yavrumun,takdırı ılahı böyleymiş

Zezell eşiniz yanınızda olsun hastaneye tek gıtmeyın,benim eşim uzman cavus oldugu için ilk defa tek gıttım sıvastayız normalde,aksam 8 ucagına bınıp anca 10 da gelebildi yanıma ve ben en cok eşimi istedım yanımda allah razı olsun ayagına taş degdırmesın altıma kadar temızledı buyuk abdestıme kadar yaptırdı,ne annenızı ıstıyorsunuz ne babanızı sadece o an eşiniz,planlı sezeryansa rahat olun korkmayın anlatıldıgı gıbı korkutucu deıl kanamalar yoğun deıl,ıkı tane pijama yeterli oluyor birini alt ust dıerınıde öbür turlu olursa rahat oluyor,ilk cıktıktan sonra bir kaç saat sonra yurutmek ıstıcekler siz kalkın kızlar ben ödemlerimden ve bulantımdan kalkamadım ondan sonra yatmak istemıceksınız zaten🙂ve hayatınızdan tuzu cıkartın kontrollu beslenın,cevreyı duymayın ama ben elektirikli sagma makınası almadıgıma pısmanım cunku manuel baya zorladı...

Zeytininpeyniri aminnnnn ınsallah tez zamanda bende size mutlu haberlerımı verıcem ınsallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼Rabbımın izniyle

Emos2424 allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol ne denir bilemiyorum çok üzüldüm canım ama biliyorsunki her şeyde bir hayır vardır belki de şer gördüğümüz şey hayırdır biz bilemeyiz. Ablam da düşük yapmıştı seninki gibi bebeğinin kalbi durmuştu, doğsaydı engelli olabilirdi demişti doktor. 3 regl dönemini atlattığı gibi hamile kaldı hatta ardarda doğum yaptı şuan iki kızı var hamdolsun. Rabbim sana da sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin canım senin için dua edeceğim..

CerenVarol tabi ki kaybın çok büyük, ama günümüz şartlarında hepimizin başına gelebilir.. Allah tez zamanda yeniden nasip etsin, sağ salim kucağınıza alın inşallah 😇 moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki vücudunuz çabuk toparlansın, çünkü sonraki süreç psikolojik olarak da çok önemli.. Kendinizi hasta hissetmemeye çalışın, vücudunuz cevap verecektir.. Bi çok yakınım hemen 3 ay sonrasında sağlıklı gebelikler yaşadılar, çok geçmiş olsun 🙏

Rsutluoglu cok tesekkur ederım allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼 Öyle tabi allahın verdıgı can gene allah alır bızimde gıdıcegımız yer orası,ben sağlam duruyorumkı allahımın gucune gıtmesın bana gene evlat nasıp etsın die,ne ınsanlar var onlar ne yapsın bunada sukur allahım cok buyuk o en ıyısını bılır🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Pcdshn aminnn insallah cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız için allah razı olsun🙏🏼🙏🏼 Öyle tabi allahım bunu uygun görmüş böyle olmus ısyan etmek haddime deil tam tersıne rabbım buyuk ona sıgınıyorum o en dogrusunu bılır insallah bana yenıden evlat nasıp eder 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol kuzum benim kimsenin dediğine bakma paylaştıkça azalır sıkıntılar kederler. Başın sağolsun yaşadıkların zor ama acını içine atma asla sıkma kendini. Hayırlısıyla zamanı geldiğinde yine nasip olur inşallah hep birlikte sevincini de paylaşırız bir gün 🙏

CerenVarol çok üzüldüm cnm inşallah bir daha göstermesin aynı acıyı yazdıklarını şok içerisinde okudum ne diyeceğimi bilemedim nutkum durdu 😢😢