NurdanHakan cok tesekkur ederım bende sizin gıbı yapıcam bu sefer rabbım gene nasıp ederse kucagıma alınca yapıcam herseyını,cok sukur rabbımın lutfu hamıle kalabılıyoruz,olmaynlar ne yapsın allahım yardımcısı olsun herkezın zor bır durum cunku,rabbımınde ımtıhanı boyleymıs beni,cok sukur allahım cok sukur,allah razı olsun iyidilekleriniz için cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Kdrfts aminnnnn cok tesekkur ederım allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol aynen çok doğru söylüyorsun ufacık şeyleri kendimize dert edeceğimize o ufacık şeylerle mutlu olmayı bilmeliyiz aslında tüm içtenliğimle istiyorum "UMARIM EN KISA SÜREDE BU ACINI UNUTTURACAK UFACIK Bİ MUTLULUĞUN DAHA YEŞERİR İÇİNDE"💕

CerenVarol inş en kısa zamanda yüzünü güldürür herseyde bir hayır vardır belki kucagına aldıktan sonra bişey olucaktı Allah o acıdan sakındı seni bilemeyiz.🙏🙏

CerenVarol canım başın sağolsun Allah sabrını arttırsın😔gebelik zehirlenmesi birden mi ortaya çıktı nasıl oldu tansiyonun yüksek miydi ?

CerenVarol bu Arada şunuda sölim ben ilk kaybımdan sonra doktorlar ısrarla bir kaç ay korun demesine rağmen asla korunmadım ve 6ay kadar sürdü gebe kalmam ben 6ay boyunca her regl haftamda bi sürü testler yaptım artık o kadar kafama takmıstım ki bi
    Daha olmayacak sandım ve ikinci düşüğümü bilmeden kaybettim sonra umudu kestim deli gibi o ara spor yapıyordum cinsel ilişki yaşadım ağır bir spor sonrası deli
    Gibi kanamam başladı ve hastaneye gittiğimde bilmiyordum hamileymişim düşük yapıyormuşum bu ikinci yıkımım oldu bile bile kendim yapmışcasına artık hepten ben umudumu kaybetmiştim sadece ben değil eşim cevremdekiler derken iki ay sonra regl olmama bir gün kala test yaptım lavabonun üstüne bıraktım umutsuzca üstümü toparladım bi baktım bir buçuk çizgi çıktı ve ben soluğu kan testinde buldum sanırım ağlaya ağlaya en sükrettiğim günlerden biriydi riskli korkulu
    Bir gebelik geçirsemde çok şükür ki az kaldı dogumuma insallah herşey yolunda gider....Yani biraz uzun oldu kendimi izah etmem ama şimdiden sonrası gerçekten çok önemli asla umudunu yitirme ve dikkatli
    Ol hormonlarının düzelmesi regl günün düzwne girmen biraz zaman alabilir ama bil ki en sağlıklı gebeliğini yaşayacaksın bundan sonrasında Allah’ın izniyle hem sağlıklı hemde daha bilinçli en güzel en umutlu günler senin olsun farzet ki AŞ’nın gebelik sürecin uzun sürecek unutma bugun olmazsa yârin ama mutlaka olacak Allah’ın izniyle 💕💕

CerenVarol basin sag olsun canim cok uzuldum cok guclu birisin gercekten sabirli ve sukunetli olmak lazim biz ne desek bos sen zaten guclu durup rabbime siginarak en guzelini yapmissin yavrun sefaatcin olsun insallah

NurdanHakan senınde basın sağolsun... ne guzelde yazmıssın bana ızah etmeye calısmıssın eline yuregıne saglık allahım sağ salim kucagına almayı nasıp etsın bende öyle yapıcam cunku korunmadığım halde 2 ay sonra hamıle kalmıstım yenı evlıydık, gecen sene bu zamanlar duğun hazırlıklarıyla ugrasıyordum acaba diyorum allahım yeniden herseyı öylemi ayarlıyor die kendımı cok sorguluyorum,vardır bıldıgı gene nasıp eder insallah 🙏🏼💕

CerenVarol Allah sabır versin canım çok zor. Rabbim tekrar bu acıları yaşatmasın inşallah.

12 gün sonra

CerenVarol Öncelikle Allah sabır versin. Başınız Sağolsun cnm. Çok üzüldüm gerçekten. Kavuşmanıza çok az vakit kala böyle birşry yaşamanız çok üzücü.Ben de sizinle aynı duyguları yaşıyorum. 29martta da ben 22haftalık bebeğimi kaybettim.hayaller kurarken hayat bize öyle şeyler yaşatıyor ki. Ama herşey Allah'tan inanın. Melek oldu yavrularımız.inşllah biran önce Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.

10 ay sonra
        CerenVarol çok üzüldüm gerçekten şok oldum yaa nasıl olur dedim başlığı okuyunca 😣😣 uZun zaman geçmiş aradan yeniden hamile olmaNız çook güzel inşallah bu Sefer her şey çok güzel olacak 🙏🙏