CerenVarol başın sağolsun Allah’ım en yakın zamanda yerini doldurur inşalah çok zor bende 3 yık öncede gebeydim 2 aylıkta kalbi durmuştu çok zor olmuştı sizin ise doğdu doğacak cidden allah sabır versin kimseye göstermesin neden oldu acaba doktor söylemedimi ne için diye
    CerenVarol vallahi çok sevindim çünkü yeni yazıyı okudum ağlamak üzereydim aşağıya gelince yüzüm güldü 😘😊😊çook sevindim rabbim hiç kimseye bu acıyı yaşatmasın
      seyma281015 cok tesekkur ederim allah razi olsun rabbim yeniden nasip etti insallah sag salim alirim kucagima bu sefer🙏🙏
      Gul-41 aminnn cok ama cok tesekkr ederim insallah 🙏🙏🙏🙏🙏😘
      Gurbettegebe ayyy allah razi olsun bide gorseydik daha yeni 4 haftalik doktor normal dedi bakalim insallah sag salim 🙏🙏😘😘💕💕
      Durununannesi80 aminn insallah.valla kontrol altindaydim nasil oldu bende anlamadim.ama simdi rabbim gene nasip etti insallah bu sefer sag salim olur🙏🙏🙏
        Byzctn ben 11 aydir yarımdım. Ama rabbim gene nasip etto gerci kizima olan özlem ayni devam ediyor😥rabbimin vardir bi bildigi🙏🙏🙏🙏😘😘
        etugce allah razi olsun canim cok tesekkur ederim aminnnn🙏🙏🙏😘😘😘💕💕
        Aycann12 aminn rabbim kimseyi evladiyla sinamasin 11 ay zor gecti anltamm.preaklamsi gecirmisim kimse farketmemis.kanimdada pihtilasma cikti.gectigimiz kasim ayindan beri coraspirin ve foliol kulnima basladim.dunden beride karnimdan igne vurulmaya basladim 9 ay bu sekilde gidivekmis🙏🙏🙏😘😘
          Sarellamm aminnnn canim amin cok zor surecten gectim anlatamm mesajlara bakiyordum eski postuma baktim sonra yazmam gerektigini hissettim cu ku herkez okadar guzel dileklerde bulunmus ki bana🙏🙏🙏allah razi olsun herkezden rabbim herkeze nasip etsin saglikli sihatli aci yasatmadan.🙏🙏🙏😘😘😘💕💕💕