narcittos allah razı olsun cok tesekkur ederım,içimden bir hıs dior rabbım kızımı aldı ama bana gene ablası gıbı bır melek hondercekmış gıbı tabi rabbım en iyisini bılır🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
34 haftalık bebek vefatı
Snamp allah razı olsun canım allahım kımseye yasatmasın zor bır durum hemde cok allah buyuktur gene nasıp eder ınsallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
hjertemami cok tesekkur ederım aminnnnn insallah allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
PembeLia allah razı olsun cok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼Öyle tabı verende rabbim alanda rabbım vardır bır bıldıgı...gebelık zehırlenmesı dedı doktor
CerenVarol mutlaka genetik test ve pıhtılaşma testlerini yatır Benin bildiğim bunlar iyi araştır önlemini al olur mu üzülmemeye çalış hamd et Rabbim bir daha nasip eder sağlıklı 🤲 iyi dikeklerin içinde çok teşekkür ederim ve şakın ümitsizliğe kapılma Allah var, Allah yar. Hamd olsun
Acrbaby öyle tabi ben bunada şükreediyorum olmayan anne adayları ne yapsın ben dövunsem ağlansam kime ne faydası var kimseye...allahımın gucune gıder belki sınadı beni kimbilir... oyuzden biran önce iyilesip saglıgıma kavusup allahım nasıp ederse o yavrumada anlatıcam ablasını🙏🏼🙏🏼🙏🏼
2zannesi anormallık surda benim testler bı ıyı cıktı bır kötü cıktı doktoruda yanıltan buydu ,tesekkur ederım bılgılerım için arkadasım... öyle tabı takdırı ilahı boyleymıs
Hilalakar allah razı olsun dedıklerınızı yapıcam cok tesekkur ederım allah herkezin yardımcısı olsun insallah🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Dimplesgirll bosverın muhattap olmayın adminler var görsünler böle insanları işte
CerenVarol başınız saolsun Cok üzüldüm 🙁 Rabbim tez zamanda tekrar hamile kalmayı ve sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Ayselcnt evet canım yuksek tansiyon aşırı ödem ve protein kaçağ bunlar twhlıkelıymıs,hayatınızdan tuzu ve hamur işini çıkartın fazla kacırmayın yemekleri
Blgoez allah razı olsun cok tesekkur ederım iyi dileklerniz için🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sağ salim almayı nasıp etsın rabbım kucagınıza evladınızı🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol Ya ne denir ki hic bisey yazamiycam, seni senden başkası anlamaz yaşamadan, allah sabir versin sana. Senin sinanmanda boyle olucakmis demek ki allahın en güçlü kullarındanmissin. Çünkü evlat acisi gibi aci dunyada yokmus.
CerenVarol Sizdende razı olsun, bu mübarek günlerde dua edin bol bol.
baharclk allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederım öyle tabi,evlat acısının tarıfı yok adı yok,sadece ben diyorum hep herkeze,bi insanın içi yanar su içer,soda içer gecer yada hafifler,ama ne hafifliyor ne geciyor sadece kalıyorsun,bogazına kadar dolu oluyor ınsan....
CerenVarol Allah sabır versin 😔 çok zor bir durum ama duanızı eksik etmeyin inşallah Rabbim gönlünüze göre verir 😔😔
CerenVarol kuzeniminde sezeryan olacağı.gunun sabahı kalbi durmuş kordon dolandı dediler. 38haftalikti hastaneye gidince öğrendi. Sefaatciniz olur inşallah. Bir sene sonra hamile kaldı. Sebebini araştırdılar doktorlar bekleyin dediler izin verince de hamile kaldı. Rabbim kucağını boş bırakmasın sabrını artırsın. Hayırlı zamanda evlat sahibi olasın inşallah bu yaşadıklarının acısını unutursun.
seymos amınnn allah razı olsun cok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol ay canım benim acını ta en içimde hissettim Rabbim sabır versin sana esine ailene. Inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Basın sağolsun.
1987gokce allah razı olsun çok ama çok tesekkur ederim,rabbim buyuktur allahım gene nasıp eder insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼