Blgoez allah razı olsun cok tesekkur ederım iyi dileklerniz için🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sağ salim almayı nasıp etsın rabbım kucagınıza evladınızı🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol Ya ne denir ki hic bisey yazamiycam, seni senden başkası anlamaz yaşamadan, allah sabir versin sana. Senin sinanmanda boyle olucakmis demek ki allahın en güçlü kullarındanmissin. Çünkü evlat acisi gibi aci dunyada yokmus.

baharclk allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederım öyle tabi,evlat acısının tarıfı yok adı yok,sadece ben diyorum hep herkeze,bi insanın içi yanar su içer,soda içer gecer yada hafifler,ama ne hafifliyor ne geciyor sadece kalıyorsun,bogazına kadar dolu oluyor ınsan....

CerenVarol Allah sabır versin 😔 çok zor bir durum ama duanızı eksik etmeyin inşallah Rabbim gönlünüze göre verir 😔😔

CerenVarol kuzeniminde sezeryan olacağı.gunun sabahı kalbi durmuş kordon dolandı dediler. 38haftalikti hastaneye gidince öğrendi. Sefaatciniz olur inşallah. Bir sene sonra hamile kaldı. Sebebini araştırdılar doktorlar bekleyin dediler izin verince de hamile kaldı. Rabbim kucağını boş bırakmasın sabrını artırsın. Hayırlı zamanda evlat sahibi olasın inşallah bu yaşadıklarının acısını unutursun.

seymos amınnn allah razı olsun cok tesekkur ederım🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol ay canım benim acını ta en içimde hissettim Rabbim sabır versin sana esine ailene. Inşallah tez zamanda yeniden hamile kalırsın sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın. Basın sağolsun.

1987gokce allah razı olsun çok ama çok tesekkur ederim,rabbim buyuktur allahım gene nasıp eder insallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

CerenVarol sana şuanda sarılıp hüngür hüngür ağlamak istiyorum. Kusura bakma seni üzmek amaçlı yazmıyorum inşallah yüce Allahım yeniden bir melek nasip eder sana.

CerenVarol canım başınız sağolsun okurken dağıldım seni düşünüyorum inanamıyorum 😔😔😔 Neden olmuş peki nasıl sağlıklı bir gebelik ilken böyle sonlanır ilaç tedavisi dedin yanlış ilaçlar mıydı tansiyon desek çoğu gebede tansiyon sıkıntısı var 😞😞 bir daha yaşamamak için ne yapmak ne yapmamak gerek Allah yardımcın olsun çok iyi araştır canım çok rapor iste hastaneden mutlaka bebeğin olmuş Rabbim yine verir merak etme ama önce bunun nedenini araştır önlemini al

Nazel allah razı olsun tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

1987gokce yok neden üzülüyüm sizlerden böle mesaj aldıkca dahada umutlanıyorum benı tanımayan ama bana nasılda destekçi olan bir sürü ınsan varmıs allah razı olsun,inancım tam allahım bana kızım gıbı gene bir melek nasıp edıcek ınsallah rabbım buyuk bılıyorum bugunlerde gecıcek zor ama gecıcek...🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

gigi cok tesekkur ederım canım valla bende öyle şoktayım dedıgın gıbı yapıcam arastırıcam hepsını ama ılk once biraz toparlamam lazım ,gözlerimde puslanma kaldı bıraz agrım var.allah razı olsun canım tesekkur ederımm🙏🏼🙏🏼🙏🏼

• gigi bunu yanıtladı.
                  • gigi bunu beğendi.

CerenVarol başınız sağolsun gerçekler kelimeler anlamsız çok üzgünüm. RABBİM bütün evlatlarımızı korusun kucagimiza almayı nasip etsin İNŞALLAH

CerenVarol Rabbim yardımcın olsun dr hatası felansa sakın ipin ucunu bırakma biz yanındayız 🙏🙏🙏

Oznurrrr allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼