CerenVarol tabi ki kaybın çok büyük, ama günümüz şartlarında hepimizin başına gelebilir.. Allah tez zamanda yeniden nasip etsin, sağ salim kucağınıza alın inşallah 😇 moralinizi yüksek tutmaya çalışın ki vücudunuz çabuk toparlansın, çünkü sonraki süreç psikolojik olarak da çok önemli.. Kendinizi hasta hissetmemeye çalışın, vücudunuz cevap verecektir.. Bi çok yakınım hemen 3 ay sonrasında sağlıklı gebelikler yaşadılar, çok geçmiş olsun 🙏
34 haftalık bebek vefatı
Rsutluoglu cok tesekkur ederım allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼 Öyle tabi allahın verdıgı can gene allah alır bızimde gıdıcegımız yer orası,ben sağlam duruyorumkı allahımın gucune gıtmesın bana gene evlat nasıp etsın die,ne ınsanlar var onlar ne yapsın bunada sukur allahım cok buyuk o en ıyısını bılır🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Pcdshn aminnn insallah cok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız için allah razı olsun🙏🏼🙏🏼 Öyle tabi allahım bunu uygun görmüş böyle olmus ısyan etmek haddime deil tam tersıne rabbım buyuk ona sıgınıyorum o en dogrusunu bılır insallah bana yenıden evlat nasıp eder 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol kuzum benim kimsenin dediğine bakma paylaştıkça azalır sıkıntılar kederler. Başın sağolsun yaşadıkların zor ama acını içine atma asla sıkma kendini. Hayırlısıyla zamanı geldiğinde yine nasip olur inşallah hep birlikte sevincini de paylaşırız bir gün 🙏
CerenVarol çok üzüldüm cnm inşallah bir daha göstermesin aynı acıyı yazdıklarını şok içerisinde okudum ne diyeceğimi bilemedim nutkum durdu 😢😢
YaseminUslu allah razı olsun ınancım tam gene buraya umutlu ve mutlu haberlerımı paylasıcam allahımın ıznıyle ınsallah cok tesekkur ederım allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
uday aminn canım allahım kımseye yasatmasın zor cunku gercekten,allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Allah sabir versin insallah Allah yardimcin olsun.tansiyon yuksekligi odem sislik ve protein idrarda.tum bu belirtiler gebelik zehirlenmesi.arastir istersen.tesadufen idrar tahlilimde eser miktarda protein cikmisti ve doktor tekrar detayli tahlil istemisti gebelik zehirlenmesi olabilir diye.ozaman arastirmistim ordan biliyorum.ve cok yazik ki eger oyle ise 34 hafta bir bebegin yasayabilecegi haftalar zehirlenmey farkedip hemen mudahele ile evladini kucagina alabilirdin .tabi ki takdiri ilahi Allah sabrini versin insallah. En azindn bilgin olsun.
CerenVarol gercekten çok üzüldüm sizi çok iyi anlıyorum benimde 22. Haftamda bebeğimi kaybetmiştim , ama hersey Allahtan hayırlısı böyleymiş .. hastanede ağladığım zaman ebe hemşire yanıma gelip çok zor bi durum ama yinede şanslısın en azından bebeğin oluyor ben 20 yıldır hamile kalmaya calışıyorum demişti onada hak vermiştimm .. şimdi Allah kısmet ederse yine hamileyim , 3 ay sonra kan değerlerim ve rahmim toparlanınca kalmıştım 😊 seninde istediğin zaman tekrar bebişin olur kucagımıza alırız insallah 🙏
CerenVarol Allahım sabır dayanma gücü versin, verende o alanda vardır bundada bir hikmet üzülmeyin demekle olmaz ama içinizi ferah tutun.Allahım inşallah kucağına aldığınız günleri görmeyi nasip etsin size peki neden durmuş acaba?
CerenVarol başınız sağolasun 😔Çokmüzüldüm. Rabbim size tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 😞
CerenVarol evet canım.Insallah hersey ıyı olur 🙏
başınız sağ olsun ayni şeyi bende yaşadım 5 aylikken ikiz bebeklerimi kaybettim. acınızı öyle iyi anlıyorum ki. Rabbim yüreğinizi ferahlatsin. cennette bir meleginiz var. doktorlar genelde 6 ay beklemeyi tavsiye ediyor ama ben hiç korunmadim. o boşluğu doldurmam lazim di 4 ay sonra hamile kalmistim. sağlıklı bir kizim oldu yaşadıklarımı unutturdu. insallah size de bunlari unutturacak yavrular nasip etsin Rabbim..
CerenVarol başın sağolsun canım inşallah en yakın zamanda yeni bebeğine kavuşursun
CerenVarol başınız sağolsun allahım bidaha yaşatmasin çok uzucu🙁 inşallah tekrar bebek haberi alırsınız allah kimseyi canından bi parça evladıyla sınamasın çok zor allahım sabrını versin
CerenVarol bi tanıdığım var oda 2 hafta önce kaybetti yavrusunu 32 haftalık hamileydi herşeyi hazır ve bu bebekten önce 5 kez anne karnında ölmüş çocukları ilk defa 32 haftaya kadar gitmiş onun suyu gelmişti hastanenin ihmali üzerine Doğuma almamışlar 20 dakika kadar beklemiş çocuk havasız kalıyo zor durum Rabbim sabır ihsan eylesin
CerenVarol cok uzuldum cnm basin sagolsun okurken agladim bile rabbim boyle uygun gormus tez zamanda gene kalirsin hamile insalah .bir akrabam alti aylik olu erkek bebek dogurdu cok yikildilar ama senesine gene kaldi erkek ve suan 5 aylik adi bile ayni rabbim birini verir birini alir 😓
CerenVarol acaba preklamsi mi olmuşmaya başlamıştı .. çok üzüldüm Rabbim bi daha yaşatmasın o sizi cennette bekliyor şefaatçiniz olacak sizin .. Allah sabır versin başınız sağolsun ..
Svcnn allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
incim allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederım allahım banada nasıp eder insallah yeniden cok ısterım bende istiyorum bıran önce toparlanıp🙏🏼🙏🏼🙏🏼