CerenVarol herkesin hayatı 4*4 lük gibi davranıyorlar sanki bu hayatta hiç acı yokmuşcasına konuşuyorlar. Kimsenin hamileliği canım cicimle el üstünde geçmiyordur. Sen böyle yorumları görmezden gel. Rabbim de sana hayırlısıyla tekrar anne olmayı tattırsın inşallah. Sabrına şükrüne hayran kaldım. Rabbim ecr sabırlar versin. Sen bu sınavı bence isyansız şükürle atlattın.

CerenVarol başın sağolsun inan okurken bende ağladım benim başıma gelmiş gibi üzüldüm Allah yardımcın olsun rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda yeniden anne olmayı nasip etsin inş sana 🙏🏻

CerenVarol kıyamam ya ben sana allah buyuk ıns en kısa zamanda evladını verır kucagına İnan çok uzuldum

Bannesi canım tesekkur ederım yok kırılmadım tabıkı...evet doktora gıttım 35. Haftaya kadar doktor raporuyla bınılebılıyormus doktorda soyledı turk hava yollarıda soyledı,doktor raporuyla bındım ucaga

sss ben olumsuz seylerle burda kımseyi demorilize etmem sen canını sıkma maydanoz da olma

• sss bunu yanıtladı.

sss boşbogaz sensın canım sana dert olmus benım yorumum nasıl insanlarsınız siz ya

MerveAkbs allah razı olsun canım,ama allahın takdırı boyleymıs ben kendımı hırpalasam yerlere atsam eşim dahada kötü olurdu yavrumuzu kendı ellerıyle koydu mezara,ailemle keza öyle oyuzden benım şükredıp kabullenıp allaha sığınıp dua edıp beklmem lazım,benım canım kızım melek oldu benı beklıyor oldu rabbım cok buyuk gene nasıp eder🙏🏼🙏🏼🙏🏼

ZeynepKara allah razı olsun arkadasım cok tesekkur ederım iyi dileklerin için zor durum tabı allahım buyuk gene nasıp eder ınsallah...allahım yardımcınız olsun ıhmal etmeyın sakın sizde dıkkat edin nolur...

Nurs allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için aminnn rabbim cok buyuktur gene nasip eder vardır bir bildiği 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Tgbabsra allah razı olsun tesekkur ederim allahım kımseye yasatmasın ınsallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

duygu_sal canim ya galiba sen kafayi yemissin isi gücü birakip milletle laf yarisiosun gercekten alt seviyene inecek amacim yok 🤗🤗🤗

duygu_sal pardon 😂😂 kızım sen şizofren falan misin 😂 saçma sapan gereksiz yorum yapan sensin gelmiş gereksiz olan biri varsa sizsiniz diyosun bu kadar insan gereksiz bi sen gerekliydin pardon haklisin😂🤣😃😃😃 ayy çok guldum saol vallahi

CerenVarol cennet kuşu olmuş,sizin şefaatçiniz olacak annesi üzülmeyin herşey Allah'tandır. Benim kuzenimin bebeğini iki günlük kaybettik sonra ikiz verdi Allah çok şükür.