Kaansinem gercekten bir gereksiz varsa oda sizsiniz
34 haftalık bebek vefatı
sss ben olumsuz seylerle burda kımseyi demorilize etmem sen canını sıkma maydanoz da olma
sss boşbogaz sensın canım sana dert olmus benım yorumum nasıl insanlarsınız siz ya
MerveAkbs allah razı olsun canım,ama allahın takdırı boyleymıs ben kendımı hırpalasam yerlere atsam eşim dahada kötü olurdu yavrumuzu kendı ellerıyle koydu mezara,ailemle keza öyle oyuzden benım şükredıp kabullenıp allaha sığınıp dua edıp beklmem lazım,benım canım kızım melek oldu benı beklıyor oldu rabbım cok buyuk gene nasıp eder🙏🏼🙏🏼🙏🏼
ZeynepKara allah razı olsun arkadasım cok tesekkur ederım iyi dileklerin için zor durum tabı allahım buyuk gene nasıp eder ınsallah...allahım yardımcınız olsun ıhmal etmeyın sakın sizde dıkkat edin nolur...
Lonelinesss allah razı olsun canım cok tesekkur ederım bende öyle dusunuyorum rabbim hayırlısını nasip etsın insallah allahım en iyisini bilir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Nurs allah razı olsun cok ama cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz için aminnn rabbim cok buyuktur gene nasip eder vardır bir bildiği 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Tgbabsra allah razı olsun tesekkur ederim allahım kımseye yasatmasın ınsallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
CerenVarol amin inşaallah 🙏🏻
duygu_sal canim ya galiba sen kafayi yemissin isi gücü birakip milletle laf yarisiosun gercekten alt seviyene inecek amacim yok 🤗🤗🤗
duygu_sal pardon 😂😂 kızım sen şizofren falan misin 😂 saçma sapan gereksiz yorum yapan sensin gelmiş gereksiz olan biri varsa sizsiniz diyosun bu kadar insan gereksiz bi sen gerekliydin pardon haklisin😂🤣😃😃😃 ayy çok guldum saol vallahi
CerenVarol amin canım inşallah güzel haberlerini alırız
CerenVarol cennet kuşu olmuş,sizin şefaatçiniz olacak annesi üzülmeyin herşey Allah'tandır. Benim kuzenimin bebeğini iki günlük kaybettik sonra ikiz verdi Allah çok şükür.
CerenVarol Cnm riskli bi gebeliğin varmış söylediğine göre, daha öncede tansiyon problemi yaşamışsın anladığım kadarı ile. Dr ihmali olma ihtimalinde duruyorum nedense ben. Kafamı kurcalıyor😞 Allah kucağını tez zamanda doldursun kardeşim.
CerenVarol cerencim yorumları okudum burda kimse kimseyi tanımıyo.ama emin ol ki bir çok arkadaş senin için dua edecek. Hergün senin için dua edicem bende. Allah sabrını artırsın ve tekrar hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Bizimle paylaşman biraz olsun İçini rahatlatmıştır. Tekrar başın sağolsun 🙏🙏🙏
CerenVarol amin canım Allah kucağını doldursun canım
Deniz14 aminnnnnn insallah 🙏🏼🙏🏼Allah razı olsun cok tesekkur ederım 🙏🏼🙏🏼
Emnmntmhmmt amin allah razı olsun öyle tabi verende o alanda o rabbım cok buyuk gene nasil eder bana emanetini
CerenVarol suan beni mahvettin varya seni tanımasam bile acını hissedebiliyorum bide aynı haftalardayız yanında olmayı bile suan İnan isterdim ne söyleyeceğimi sasırdım çok ama çok üzgünüm Allah sabır versin sana arkadasım senin için çok ama çok dua edeceğim bu durumun bir sebebi varmı peki çok mu stres yaşadın ki benim yakın çevremde bildiklerim şunlar yasayanlardan
Bildiğim sanırım hormonal olarak doktorların 6ay bir yıl gibi kayıp sebebine bağlı olarak bi ara verilmesini öneriyor doktorunu dinle ve vücudun normal dengesine girene kadar korun olur mu sağlıklı bir gebelik geçirmen için en önemli şart bu