• Doğum
  • 39 40 haftalık anneler

Benimde 40+3 haftalıgım dün gittim benimde hiç açıklıgım yoktu çatı muayenesinde oldum buğün nişanlım geldi agrılarım var bel agrılarım evde yapabildiğim kadar hareket yürüyüş yapmaya çalışıyorum açıklık olsun diye yarın bende kontrolüm var gitçem bakalım gecemi gelir yarın muayenedemi

Bende bugün 39 hafta olduk hic bir belirti yok en son doğum kanalına girmemişti sadece akşamları Kasiliyor bebek

Kizimmmm inşallah demez rahat bırakırsanız rahat geçer çatı muayenesinde sonra hafif kahverengi bir akıntı gelebilir korkma

Kizimmmm zerre korkulacak bir sey yok beni de çok korkutmuslardı çok abartıyolar bence hiç te bir sey yok çatı muayenesinde 🤷‍♀️ Korkma boş korku olur ben. O kadar korkarak gittim yaptıktan sonra hepsi bu muydu dedim o kadar abarttılar

Tugce35 hadi hayırlısı canm inş normal olur sağlıcakla kucağına alırısn bu gidişle bizim 41 bulacak öyle görünüyor

Fdmuur o kadar çok yalancı sancılarım oluyodu ki kesin 39 da doğururum dedim yok paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman geliyor neler neler yaptım gelmiyo🤷‍♀️

Ay_se1334 yaa aynı ben salı günü olsun istemiyorm. İnşallah ben de çıkınca böyle olurum.

Elanur070717 benimde şimdiye kadar sadece ultrasonla bakıyordu bugün 39+3 alttan ilk defa muayene etti

Ay_se1334 canm ben bugun 39+4üm sabaha karsı nişanım geldı ve sancılarım basladı yavas tan haala sancı cekıyrm. Daha pzrtsı aksamı acıle gıttım doktor dogum belırtın yok deyıp gondermıs tı.