39+3 bugün çatı muayenem vardı açıklığı geçtim bebek kanala dahi yerlesmemiz ama doğum pozisyonunda hiç bir belirti yok 41 e kadar bekleyelim dedi geldi geldi gelmedi sezeryana alırız diye 39 dan sonra bebeğin kafası kanala girip normal doğum yapan var mı 🙄 ya da benm gibi olan
39 40 haftalık anneler
Ay_se1334 39dayım bende canım ve bebek pozisyon almış ama hiç aşşağı inmemiş yürüyüş yap dedi ama durumlar malum . Ancak evde bilşeyler yapmaya çalışıyorum ama yürüyüş kadar etkili olmaz bende bekliyorum 41i bulur heralde bu gidişle
Ay_se1334 ve açıklığımda yok senin ?
Benimde 40+3 haftalıgım dün gittim benimde hiç açıklıgım yoktu çatı muayenesinde oldum buğün nişanlım geldi agrılarım var bel agrılarım evde yapabildiğim kadar hareket yürüyüş yapmaya çalışıyorum açıklık olsun diye yarın bende kontrolüm var gitçem bakalım gecemi gelir yarın muayenedemi
Bende bugün 39 hafta olduk hic bir belirti yok en son doğum kanalına girmemişti sadece akşamları Kasiliyor bebek
Kizimmmm zerre korkulacak bir sey yok beni de çok korkutmuslardı çok abartıyolar bence hiç te bir sey yok çatı muayenesinde 🤷♀️ Korkma boş korku olur ben. O kadar korkarak gittim yaptıktan sonra hepsi bu muydu dedim o kadar abarttılar
Eliferbil bende aynısı canm bebek inmemiş aşağı 41 bulur dedi hayırlısı bakalım
Eliferbil bebeğin kafası kanala bile girmemiş açıklık da hiç yok 🤦♀️
Tugce35 hadi hayırlısı canm inş normal olur sağlıcakla kucağına alırısn bu gidişle bizim 41 bulacak öyle görünüyor
Fdmuur o kadar çok yalancı sancılarım oluyodu ki kesin 39 da doğururum dedim yok paşanın keyfi ne zaman isterse o zaman geliyor neler neler yaptım gelmiyo🤷♀️
Bana sadece ultrasyon la bakıyorlar çatı muayenesi hiç demedi doktor 39+3 oldum