Kızlar merhaba doktor her iki tarafta polikistik över dedi polikistik overin belirtileri killanma adet duzensizligi falan ama benim adetim düzenli kullanma oluyor evet ovulasyon testi kullanıyorum yumurtlamam var sizde yaşadınız mi bu durumu nasıl hamile kalabilirim kafam çok karışık yardim edermisiniz litfen ne kullanmam gerekiyir

bende de polikistik vardı. 4 sene hiç gebelik elde edemedim, aşılamayla hamile kaldım.
    kimisi de hemen kalabiliyor ama kişiden kişiye değişen bir durum bu

Kader56 bende pko vardı adetim düzensiz oluyordu evlendim 10 ay sonra hamile kaldım düştü 7 ay sonra tekrar kaldım o da düştü şimdi 7 ay geçti yine hamileyim 6+6 olduk kan pıhtılaşması varmış iğne kullanıyorum. Hamile kalmak için ekstra bişey yapmadım

Kader56 ben hamilelikten önce hiç kadın doğuma gitmedim ama hissediyodum bende de polikistik over vardı
    🤷‍♀️ Ama şükür doğal yolla hamile kaldım adetlerim çok düzensiz olmasına rağmen 🙂

Bendede pcos vardı canım 1 buçuk sene gebe kalamadım ben hamile kalmadan don üç dört ay sürekli yürüyüş yaptım bol su içmeye çalıştım adetim düzene girmişti ve ora hamile kalmıştım ki herşeyi denemiştim soğan suyudur ovülasyon testleridir neler neler

Merhaba😊 ben de 27 yaşımda birden başlayan adet düzensizliği sebebiyle üç farklı doktora gittim üçü de pcos dedi hemen çocuk yap tedavi gerekebilir dediler bu arada adetlerim 40 günü bulmaya başlamıştı. O ara çocuk düşünmüyorduk bi süre daha korunduk şu an 29 yaşındayım 8+2 yim 2.denememizde hamile kaldığımı öğrendik🙈 tek tavsiyem soğan kürü olabilir ben hamile kalmadan 2 ay önce yapmıştım ve tabiki strese girmemek akışına bırakmak doktorunuzun önerileri varsa onlara da uyan tabiki en kısa zamanda müjdeli haberi alırsınız inş🙏

Kader56 arkadaşımda vardı 3 ayda bir falan adet olurdu ama isteyince gemen hamile kaldıgını söyledi

Kader56 canm bnm adetm hep duzenliydi hic gecikmedi evlendikten snra birazck kilo aldm bi kere adetm geckti doktora gttm banada 2 tarafta polikistik dediler 1 ay denedk olmadi 2.ayda 10 gn geckti hamile oldugumu ogrendm suan 14 haftalik hamileym :) bnce stres yapma Allahin izniyle olur insallah kilon varsa biraz kilo ver hemen duzeliyo cok buyk bi sknti deglse Rabbim nasip etsn insallah isteyen herkese 😊

Kader56 canım benim sağ yumurtalığımda pko var iki kez hamile kaldım ama onlarda sağlıklı değildi biri düşükle sonuçlandı diğeri ise dış gebelik oldu ama doktorum asla olumsuz konuşmadı hamile kalırsın dedi ve benimde adet düzensizliğim yoktu kol tüylerim biraz siyahlaşmıştı doktorum kıllanma olmuş dedi öyle öğrendim yani kafana takma bu durumu

Kader56 ben di polikistiğim canim . Evlendikten 9 ay sonra gebe kaldım fakat kimyasal gebelikmiş öğrenip Sevinç’imi yaşamamla üzülmem bir oldu . Ocağın 1 inde gebe olduğumu öğrenmiştim ,biz de hala deniyoruz tedavi gerekmeden olur umarım 🙏🏻

Kader56 ileri derecede polikistik var adet hap içmeden olamıyorum 120 kilo yumurta tembelliği 120 kilo ile hamile kaldım 32+2 beş kilo aldım

1 yıl oldu evleneli hala olmadi :(

Kızlar umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyin bende polikistik overdim 3 yıldır çoçuk istiyoduk ama bir türlü hamile kalamıyodum.Horman ilacı içmeden adet olamıyodum ama doktorum sen kilo alınca adetin düzensizleşir kilo verince normale döner dedi ve diyetisyen önerdi .Biraz kilo ve stresten uzak durarak adet düzensizliğim geçti ve hiçbir ilaç iğne kullanmadan hamile kaldım.Süpriz bir hamilelik ıldu ben yine adetim düzensizleşti zannedip ilaç içmeye hazırlanırken test yapıp kendimi garantiye alıyım dedim ve testim pozitif çıktı 🤗.Bir hafta öncesinden yine adetim düzensizleşti demek için doktorumdan randevu almıstım ve testin sonucunu öğrendiğim gün randevuma gittim ama beta hcg hormanum biraz düşük çıktı ve 2 gün sonra tekrar gittim ve kimyasal gebelikmiş düşük oldu çok üzüldüm ama nasıl dua ettiysem rabbim sesmi duydu ve bir sonraki ay tekrar hamile kaldım ve sorunsuz bir şekilde hamileliğim ilerliyor şuan 22 haftalık olduk .En büyük ilaç stresten uzak durmak ve inanmak olmucak diye bişey yok herşeyin zamanı geldiğinde önünde ne engel varsa olackalara engel olamaz Umudunuzu kaybetmeyin kızlar.Stresten uzak durup kilo kontorulu yapıp ve gün aşırı ilişki ile sizde hamile kalabilirsiniz canlar ♥️

Canm şuan diyetisyene gitmem imkansız corona virüs nedeniyle ama çok yemek yiyen biri değilim kahvaltı yaparım akşamda bir tabak emek yerim ama aşırı şişiyorum kilo alıyorum tika başa yemem yemedigim halde veremiyorum da yaz gelsede su vuruşu atip kilo verebilsem

Darkgod MaşAllah herhangibir tedavi gördünüz mü birde kilonuzu nasıl korkuyorsunuz hamilelik süresince benim arkadaşında kilolu pko var hamile kalmıyor

Nur5516 tabi beş ay tedavi gördüm ilk üç ay klomen kullandım tepki vermedi yumurta lar iki ay femara kullandım femara arti iğne ile ikinci ay hamile kaldım ama kilo mu nasıl koruyorum onu ben de bilmiyorum çok ta yiyorum