Kader56 bende pcos luyum. Korunmayı bıraktıktan 10 ay sonra hamile kaldım. Ama ben bekarken isırgan kürü duymuştum ve adetime bir hafta kala isırgan çayı içtim hep.Evlendikten sonra normal kontrol için doktora gittiğimde Pcosun artık olmadığını Yumurtaların tertemiz olduğunu söyledi hatta ona inanmadım başka bir doktora daha gittim oda aynısını söyledi isırgan çayını içmenizi tavsiye ederim isterseniz bir araştırın.

Behll_drl
    merhabalar yumurtlamanız adetinizin kaçıncı günü oldu biliyor musunz peki

Kader56 bendede polikistik over var. Bekarken bana çocuk sahibi olamazsın diyen doktorlar oldu. Evlendim 3 hafta sonra hamile kalmışım. 2. Gebeliğim şuan. Bunada nasıl hamile kaldım anlamadım. Kimse ümitsizliğe kapılmasın lütfen. İki çocuğumun arası 23 ay olacak düşünün.

Joshuasmom allah bağışlasın canm inşallah banada nasip olur ya bol dua istiyorum:(

Kader56bende pkoyum hemde bı yumurtam diğerine göre küçük adetim hiç bi zaman düzenli olmadi çocuk sahibi olamazsina bile getirdi gittiğim doktor hemde nisanliydim ozamanlar ayrilmayi düşündüm eşim. Kabul etmedi evlendim hemen hamile kalmisim artık ne kadar içten istediysem🤗 o doktora hakkımı helal etmiyorum ama çok canımı acitti şuan 34+3 darısı başına inşallah dua et bol bol tevekkül sonrası takdiri ilahi :)

Kader56 canım bende de pkos vardı hafif düzeyde, ne kürler ne ilaçlar kullandım. Eşimde de problem yoktu ama hamile kalamamıstım normal yolla.aşılama yaptırdım ve çok şükür hamile kalabildim 22 haftalık olduk. Rabbim herkese aratmadan nasip etsin inşallah

Kader56 kurutulmuş ısırgan yaprağını bardağa koyup üzerine sıcak su ekledim ve onu içtim. Isırgan çayının kistleri erittiği söyleniyor ki bende öyle oldu çok şükür

FH060219

Kader56 ek olarak saçma gelebilir ama ganonun klasik kahvesinden içtim bilerek içmedim ama sonradan öğrendim yumurtanın kalitesini arttırıyormuş

Kader56 bende de pkos var ilk düşüğümden sonra ortaya çıktı. Adetlerim düzenli ve kıllanma problemim yok. İlk düşükten sonra 5 ay denedik olmadı tabi ben çok takıyordum niye olmuyor diye doktora gittik bana sorunun yok denemeye devam dedi, artı soğan suyu kürü ve inofolic combi diye bir ilaç önerdi o ay hamile kaldım çok şükür d vitamini eksikliğide hamile kalmayı zorlaştırır demişti doktorum. Bi de instagramdan bir gebenin günlüğünden ovulasyon testi aldım yumurtlamaya dikkat ettik çok şükür rabbim nasip etti sana da nasip eder inş 🙏🏻

Seson35
          Merhabalar. yumurtlamanız adetinizin kacıncı günüydü acaba

Bende pko luyum. Kendimi bildiğim bileli adetlerim hep düzensiz ilaçsız adet olduğum çok sayılı. Kilo problemim hiç olmadı 42 kiloyum. 1buçuk senelik evliyiz ama maalesef olmuyo bizimde çok umutsuzum.son gittiğim doktor proxywomen verdi iki aydır kullanıyorum bu ilacı kullanan varmı aranızda

Mcz-01 adetin başından saydım canım 12.gün yumurtlamayı gördüm

Seson35 inofolik ne ise yarıyor canm doktor recetesiylemi satılıyor yoksa kendiniz eczaneden alabiliyirmuyuz

FH060219 allah bağışlasın canm inşallah bende klalrm ya hamilesin duan kabul olur dua edermsn bana

Kader56 bnde ileri derecede pkos hastasyım. 4,5 sene boyunca sonuç alamadım geçen sene tüp bebek tedavisine başladım çok şükür Rabbim e biz bir isterken Rabbim iki tane nasip etti. 4,5 senelik özlemimizdi şu an 25 haftalık hamileyim. Çok ilaçlar kullandım kürler denedim macunlar alıp yedim faydasını görmedim karar verip ve yaptrdık.

Asel21 allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm buda bir şans tuo yaptırıp ta tutan yok mesela banada nasip olur inşallah çok istiyorum

Kader56 pkoslulara özel folik asitmiş yumurta gelişmesine yardımcı oluyormuş. Reçetesiz aldım ben doktor tavsiye etti