FH060219 allah bağışlasın canm inşallah bende klalrm ya hamilesin duan kabul olur dua edermsn bana

Kader56 bnde ileri derecede pkos hastasyım. 4,5 sene boyunca sonuç alamadım geçen sene tüp bebek tedavisine başladım çok şükür Rabbim e biz bir isterken Rabbim iki tane nasip etti. 4,5 senelik özlemimizdi şu an 25 haftalık hamileyim. Çok ilaçlar kullandım kürler denedim macunlar alıp yedim faydasını görmedim karar verip ve yaptrdık.

Asel21 allah bağışlasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm buda bir şans tuo yaptırıp ta tutan yok mesela banada nasip olur inşallah çok istiyorum

Kader56 pkoslulara özel folik asitmiş yumurta gelişmesine yardımcı oluyormuş. Reçetesiz aldım ben doktor tavsiye etti

Kader56 amin inşallah cümlemize.
      Rabbim gönlünüze göre versin canım bu duyguyu tatmak isteyen herkese nasip etsin Rabbim Amin Ecmain.
      Çok araştırmak lazım canım benm olduğum yerde tüp bebek merkezi ya da hastane içi yoktu.
      Bulunduğum yere 3 4 saatlik mesafe vardı ve doktoru çok araştrdık ve karar verip gittik.
      Zayf olduğum için benim için çok zor bir süreçti masrafmız çok oldu oldu 15.000′e yakın gitti çok şükür emeğimiz boşuna gitmedi hiçbir şey gözüme gelmiyor o yüzden.
      Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah.
      Bu süreçte stresten uzak durun ve kafanıza kesinlikle takmayın ne deniliyorsa birebir yapın.
      Bir de çok yatmayın evin içinde yürüyüşler yapın.

Asel21 ah bende kilo vermeye çalışıyorum canm :) hangi hastaneye gittin canm bilgi verirmisin bende aşılama yaptircaktim işlemlere baslicakken bu corona belası çıktı

Kader56 Elazığ Medical Park Hastanesin de yaptrdım canm. Doktorum çok iyiydi ve maşallah çok gideni var ve bir çok aile olumlu sonuç alıyor. İnstagram hesabı Orhan Özdiller bakabilirsin canm.

Kader56 aşılama da yapıyor ama yakın mısın bilmiyorum canım.

Kader56 bndede pko vardi ilac kullanmadan adet olamiyodum Kilolu biri degilim 1.5 yil hamile kalamadim sogan kuru uyguladim 2 ay sonra hamile kalmisim bilmiyodum doktora kontorole gidelim dedik esimle hala olmadi diye doktorum hamilesin dedi simdi 18 haftalik olduk 👧 pko disinda bi sorunun yoksa tavsiye ederim sogan kürünü rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲

Kader56 bende pcos hastasıyım ilaç kullanmadan regl bile olamıyordum. Evlendikten sonra doktorum yasmin verdi onunla adet oluyordum 1 sene tam kullandım. Sonra ilacı bıraktım bebek için deneyelim dedim umutsuzduk tabi. 2.ay hamile kaldığımı öğrendim sürpriz oldu.

Kader56 anladım canım bayağı yol mesafesi var. İnşallah iyi bir doktorla karşılaşırsnız

Kubraabdullah hamilelikten 6-7 ay önce soğan kürü yaptım bi ay sonra da c life macun kullandım ama düzenli kullanamadım pek. Kaşık şeklindeydi en çok 15 tane kullanmışımdır.. Ne kadar işe yaradı bilmiyorum… Sonra akışına bıraktım hiç birşey yapmadım beklemediğim anda oldu 🙂

Kader56 bana genç kızlığımdayken polikistik overim olduğu söylenmişti evlendikten sonra adet düzensizliğimden dolayı 3 ay yasmin kullandım gebelik istediğim için 3.ayın sonunda bıraktım ve bıraktıktan 3,5 ay sonra hamile kaldım. İlk gebeliğim kimyasal düşükle sonuçlandı 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ardından tam 3 ay sonra tekrar Hamile kaldım 🤲🏻 Bu iş tamamen psikolojik sakın kendini çocuğum olmuyor psikolojisine sokma adetinden itibaren 10 gün sayıp 10.günden sonra gün aşırı İlişkiye girmen lazım ve ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma en az 15 dakika ayaklarını yatak başlığına dikerek bekle. Gerisi tamamen senin psikolojine ve Allah’a kalmış ☺️

Kader56 canım bende vardı ben doğum kontrol hapı varya onu kullandım patladı. 2 ay sonra hamile kaldım ama ondan önceki ayda gebelik şüphesi oldu ama 8. gün hasta oldum sende iyi bir doktora git konuş sana ilaç versinler